Tilausehdot

Näitä tilausehtoja sovelletaan kaikkiin Hilla Group Oyj:n (y-tunnus 0198165-6) myytäviin lehtitilauksiin verkkosivuilla.

Tilaustuotteiden lehdet ovat Keskipohjanmaa, Kalajokilaakso, Haapavesi, Nivala, Perhonjokilaakso, Kalajokiseutu ja Lestijoki. Kaikkien lehtien osalta voi tilata täyspaketin, digipaketin tai peruspaketin. Pietarsaaren Sanomat, Kokkola sekä Selänne ovat tilattavia kaupunkilehtiä. Tilaustyyppien tarkemmat kuvaukset löytyvät tilaussivulta.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomessa. Vahvistamalla tilauksen vakuutat olevasi täysi-ikäinen tai että sinulla on holhoojasi suostumus tilauksen tekoon.

Pidätämme kaikki oikeudet muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin. Hilla Group Oyj käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Tuotteiden tilaaminen
Lehtien tilaaminen verkkokaupassa tapahtuu valitsemalla tuote, täyttämällä tilauslomake, painamalla tilaa-painiketta ja siirtymällä tuotteen maksamiseen. Tuotteen oston yhteydessä tulee kirjoittaa kenttiin vaadittavat tiedot ja valita maksutapa. Tilauksen vahvistamisen jälkeen asiakas ohjataan automaattisesti verkkopankkiin. Maksut tapahtuvat joko Checkout-palvelun kautta tai laskutuksella. Maksaminen on turvallista.

Tilattavien lehtien arvonlisäverokanta on 10%. Paperilaskuihin lisätään 2,90 € laskutuslisä.

Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset
Kunkin laskutusjakson hinta perustuu sen alkaessa voimassa olevaan hinnastoon. Tilaushinnat ovat nähtävissä hinnastossa. Hilla Group Oyj:llä on oikeus muuttaa tilausehtoja sekä -hintoja. Tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan tilaussivuilla, lehdessä, lehtien verkkopalvelussa tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana, ja ne koskevat kaikkia tilauksia.

Tuotteen tilauksen peruminen
Kestotilaaja voi irtisanoa tilauksensa Omien sivujen kautta tai ilmoittamalla siitä lehden asiakaspalveluun heti uuden laskutusjakson alettua. Tilaus päättyy tällöin maksetun jakson loppuun. Mikäli tilaaja irtisanoo tilauksensa laskutusjakson alettua jo paljon aikaisemmin, perutaan tilaus laskutusjakson loppuun ja tilaajan tulee maksaa kyseinen laskutusjakso kokonaisuudessaan. Irtisanoessaan jo maksetun tilauksen tilaaja on oikeutettu saamaan takaisin etukäteen maksamansa, irtisanomisen voimaanastumisen jälkeistä aikaa koskevan tilausmaksun vain, jos irtisanomisen syy on sairaus, kuolemantapaus tai muutto levikkialueen ulkopuolelle.

Kestotilauksen voi myös keskeyttää tilapäisesti. Jos tilaus keskeytetään eikä asiakas käytä sillä aikaa digipalveluja, keskeytys hyvitetään ajassa. Hyvitys on maksimissaan 2 kuukautta / vuosi.
Jos asiakas käyttää keskeytyksen aikana digipalveluja, hyvitystä ei tehdä.

Vastuu lehtien toimittamisesta
Tilattavat lehdet jaetaan tilaajille lehtien ilmestymispäivänä pääsääntöisesti levikkialueella* varhaisjakeluna. Poikkeuksena ovat Postin jakelussa olevat lehdet, jotka toimitetaan tilaajille päiväjakeluna.

Jakelu suoritetaan paikallisesti sovitun palvelutason mukaisesti. Mikäli lehti jää tulematta, tilaajan tulee viivytyksettä reklamoida toimittamatta jääneestä lehdestä asiakaspalveluun tai varhaisjakelun jakelupäivystykseen (puh. 0800-30101 (24 t/vrk). Puuttuvaksi ilmoitettu lehti pyritään toimittamaan mahdollisimman pian paikallisen jakelun palvelutason mukaisesti.

Digitaalisia mediasisältöjä sisältävissä tilauksissa Hilla Groupilla on oikeus keskeyttää palvelu tilapäisesti, jos se on välttämätöntä palvelun, sen teknisen muutoksen tai uudistamisen vuoksi tai yleisen tietoliikenneverkon asennus-, muutos- ja huoltotöiden vuoksi tai mikäli lait, asetukset, viranomaisten määräykset, ohjeet tai lausunnot taikka alan keskeisten järjestöjen suositukset tätä edellyttävät. Hilla Group pyrkii siihen, että keskeytys ei jatku tarpeettoman kauan ja että siitä aiheutuvat haitat jäävät mahdollisimman vähäisiksi.

Maksaminen
Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Checkout Finland (Checkout Finland Oy, y-tunnus 2196606-6), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Checkout verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Checkout Finland Oy. Checkout Finland välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Maksutavat
Checkout-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla ja luottokorteilla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, POP-Pankki, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Visa- ja MasterCard- luottokortit.

Checkout Finland -maksupalvelun yhteystiedot
Checkout Finland, Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6)
Sähköposti: asiakaspalvelu@checkout.fi
Puhelin: 0800 552 010 (ma-su klo 6-23, paitsi juhlapyhinä)
Postiosoite: Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere

Myös laskulla maksaminen onnistuu.

Levikkialue*
Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Halsua, Kalajoki, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Kruunupyy, Lestijärvi, Merijärvi, Nivala, Perho, Pietarsaari, Pyhäjärvi, Reisjärvi, Sievi, Toholampi, Veteli ja Ylivieska.