Paikallisuutiset

Kaikkien aikojen osallistumisennätys maakuntaviestiin on edelleen kaustislaisen Markku Sillanpään nimissä – "Muusta ei puhuttukaan, kuin maakuntaviestistä"

Markku Sillanpäällä on edelleen hallussaan ennätys Keski-Pohjanmaan maakuntaviestiin osallistumisista. Hän oli mukana Vetelin, Kokkolan tai Kaustisen joukkueissa kaikkiaan 52 kertaa. Kaustisen viestissä Sillanpää ei hiihdä, mutta sen sijaan hän on paiskinut pitkään hommia eläkeläisten talkootöissä. Urheilukentän kunnostettu katsomo on KP-Vaarien aikaansaannos.
Markku Sillanpäällä on edelleen hallussaan ennätys Keski-Pohjanmaan maakuntaviestiin osallistumisista. Hän oli mukana Vetelin, Kokkolan tai Kaustisen joukkueissa kaikkiaan 52 kertaa. Kaustisen viestissä Sillanpää ei hiihdä, mutta sen sijaan hän on paiskinut pitkään hommia eläkeläisten talkootöissä. Urheilukentän kunnostettu katsomo on KP-Vaarien aikaansaannos. Kuva: Clas-Olav Slotte

Maakuntaviestin osallistumisien ennätystä pitää edelleen itsellään kaustislainenMarkku Sillanpää. Hän hiihti viestissä kaikkiaan 52 kertaa, viimeisen kerran vuonna 2014. Muutama vuosi jäi väliin.

Ensimmäisen kerran hän osallistui viestiin vuonna 1950 Vetelin joukkueessa.

– Pulkkisen kylällä oli fanaat

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä