Pääkirjoitukset

Maija Ahonen pääkirjoituksessa: Jokainen nuori on juhlansa ansainnut

Kirjoittaja on Perhonjokilaakson va. päätoimittaja. Kuva: Tiina Palola

Tällä ja ensi viikolla kouluissa ja kodeissa on mukavan kupliva juhlatunnelma. Aivan kohta päästään juhlimaan ylioppilaita ja ammattiin valmistuvia nuoria.

Tämän viikon lehteen haastattelimme kolmea tuoretta ylioppilasta – yksi kustakin alueemme lukiosta. Seuraavaksi ovat vuorossa ammattiin valmistuvat. Ammatilliset oppilaitokset ovat perinteisesti julkaisseet valmistuvien nimet touko-kesäkuun vaihteessa. Otamme mieluusti vinkkejä ammattiin valmistuvista nuorista, jotka ovat jäämässä Perhonjokilaakson alueelle töihin.

Ja koska tähän vuodenaikaan kuuluu elämänviisauksien jakaminen, tässä tulee omani: toivon jokaiselle opintonsa päättävälle nuorelle reippautta kurkistella vastaantulevista ovista sisään. Kannattaa rohkeasti mennä myös omille epämukavuusalueille, koska sieltä voi löytää itsestään sellaisia puolia, joita ei olisi uskonut olevankaan. Sattumallekin kannattaa antaa sijansa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mutta ennen tätä on aika kohottaa malja ja nauttia tulevasta valmistujaispäivästä. Nuori, olet oman juhlapäiväsi ansainnut!