MAINOS

Huippuluokan julkisivut Reisjärveltä - Steel-Prisma-Metallit Oy toteutti sukupolvenvaihdoksen

MAINOS -

Reisjärvellä valmistetaan huippuluokan ovi-, ikkuna- ja julkisivulasituksia. Steel-Prisma-Metallit Oy on ollut yrityksenä maakunnan menestyjien joukossa jo useana vuotena ja tulevaisuus näyttää valoisalta.

Yksi merkittävä etappi yrityksen historiassa kirjattiin nyt syksyllä 23. syyskuuta, kun yritys toteutti sukupolvenvaihdoksen. Kuusi veljestä sekä vävypoika ostivat erinomaisessa kunnossa olevan yrityksen Jari ja Hillevi Kiviojalta. Vaikka perheyritys siirtyi nuoremmalle kaartille, kokemusta uusilla omistajillakin löytyy.

- Olemme kaikki pojat olleet mukana yrityksessä pienestä asti. Aloitimme ruohonleikkuusta ja pikkuhiljaa pääsimme vuorollamme hallin puolelle hommiin. Kukin on saanut ottaa vastuuta lisää, kun osaamista on kertynyt, Joonas kuvaa menneitä vuosia.


Lempäälään valmistuneen Lidlin osin Reisjärvellä valmistettua julkisivua dronella kuvattuna.


Sukupolvenvaihdoksen jälkeenkin väistynyt toimitusjohtaja Jari Kivioja jatkaa yrityksen myynnissä.

Uusi omistajapolvi uskoo vankasti tulevaan ja ihan hyvästä syystä, sillä Reisjärvellä toimivan tehtaan tuotteet ovat kilpailukykyisiä moneltakin kannalta:

- Vahvuuksiamme ovat joustava ja asiakaslähtöinen palvelu, laadukkaat tuotteet ja tehokas asennus, Joonas aloittaa ja jatkaa...

- Nykyiset alumiiniovet ja ikkunat ovat erittäin energiatehokkaita ja täyttävät vaativatkin vaatimukset. On ekologista, kun kerran asennettua alumiiniovea tai ikkunaa ei tarvitse vaihtaa, vaan se kestää isältä pojalle.

- Tehtaallamme on laadunvalvontajärjestelmä, mutta sen vain yksi osatekijä. Mielestäni suurin laatuun vaikuttava tekijä on motivoituneet työntekijät sekä tehokkuuteen ja laatuun tähtäävä yrityskulttuuri, Joonas Kivioja kuvaa.


Merenojan yhteiskoulun komeaa lasiseinää.


Noin 25 henkilöä työllistävän yrityksen valikoimiin kuuluvat muun muassa alumiiniovet ja -ikkunat, lasiseinät, lasipalo-ovet, savunpoistoluukut, automaattiliukuovet sekä tuulikaapit. Tuotteiden markkina-alueena on käytännössä koko Suomi.

- Tuotteiden profiilit tulevat suomalaiselta Purso Oy:ltä ja lasit suurimmilta suomalaisilta lasitehtailta. Ja kun tuotteet valmistetaan Reisjärven tehtaalla, tuotteet ovat täysin kotimaisia.

Katso millaisia kokemuksia asiakkailla on ollut Steel-Prisma-Metallit Oy:n tuotteista >>>

Ota yhteyttä >>>