MAINOS

Apple langattomat kuulokkeet – millaiset hankkia?

MAINOS -

 Apple langattomat kuulokkeet eli AirPods on yksi markkinoiden suosituimpia langattomia kuulokkeita. Nämä Apple-kuulokkeet ovat keränneet suosiota niin käyttömukavuutensa kuin toimivuutensa ansiosta, tarjoten samanaikaisesti todella hyvän äänenlaadun sekä useita hyödyllisiä toimintoja kuten kadonneiden AirPodsien löytäminen yms.  

Langattomat kuulokkeet Apple AirPods 2, AirPods Pro ja AirPods Max ovat malleja, joista on tullut monien suomalaisten suosikkeja. Mikä on mallien ero? Millaiset kuulokkeet hankkia? Selvitämme, millaisia Apple kuulokkeita  kannattaa ostaa.

Apple AirPods 2 ja Apple AirPods Pro - mikä on mallien ero?

Jos Apple AirPods 1 ja 2 mallin ero on muutama millimetri, niin langattomat kuulokkeet Apple AirPods Pro vievät ymmärryksen aivan toiselle tasolle. Valmistajan omien sanojen mukaan tarjoavat nämä Apple langattomat kuulokkeet ennennäkemättömän laadukkaan äänen ja se on myös todennäköisesti suurin syy, miksi niiden hinta on aiempaan malliin verrattuna noin sata euroa kalliimpi. 

Paremman äänenlaadun lisäksi uusissa Apple AirPods 2 langattomien kuulokkeiden mallissa on myös erilainen muotoilu: uudet läpät on pienemmät ja niiden mukana on jopa kolme eri kokoista silikonista päätä, jotka takaavat paremman pysyvyyden juuri sinun korviesi muodolle ja koolle. 

Kolmas ja todella tärkeä toiminto on melunvaimennus. Apple Pro langattomat kuulokkeet vaimentavat ulkoisen melun todella tehokkaasti, jotta voit nauttia musiikista tai keskittyä tärkeisiin puheluihin. Toiminnon on myös mahdollista kytkeä pois, mikä on erityisen tärkeää jos kuuntelet musiikkia kävellessäsi kadulla, jolloin on tärkeää havainnoida myös ympäröivää liikennettä. 

Uuden sarjan malleja on helpompi käyttää treenatessa, sillä Apple AirPods Pro on varustettu kosteudenkestolla (IPX4). Valitettavasti ne eivät vielä salli sukeltamista veteen, mutta selviytyvät todella hyvin raskaammasta treenistä joka laittaa hikoilemaan. Apple AirPods 2 langattomat kuulokkeet saattoivat alkaa takkuamaan kohdatessaan hieman kosteutta, mutta nyt siitä ei tarvitse huolehtia 

Apple AirPods 2 ja Apple AirPods Pro -malleissa on todella suuri ero ja viimeisin malli on ehdottomasti ensiksi mainittua parempi. Ennen lopullista päätöstä kannattaa miettiä mihin ja missä kuulokkeita halutaan käyttää.

Apple AirPods Max 

Apple AirPods 2 ja Pro on kuulokkeita, joiden läpät korvissa on pienemmät. Apple AirPods Max on malli suuremmilla kuulokkeilla, jotka voit asettaa korvillesi pään yli. Mallien ulkonäkö eroaa toisistaan hyvin paljon, mutta sisältö on samanlainen kuin AirPods Pro -mallissa. Molemmissa Apple langattomissa kuulokkeissa on hyvä melunvaimennin, tilaääni, jne.  

Apple AirPods 2 sopivat ihmeen hyvin musiikin, podcastien yms. kuuntelemiseen sekä ovat riittävän pienet kannettavaksi mukana kaikkialle. Jos haluat käyttää kuulokkeita työn tekemiseen ja arvostat korkeaa melunvaimennusta, hyvä valinta sinua varten voi olla AirPods Max -malli. Edellä mainittu ei ole kuitenkaan kosteudenkestävä, joten niitä ei kannata käyttää tilanteissa, joissa kuulokkeet voivat kostua. 

Apple langattomat kuulokkeet on hyvä investointi kauniiseen muotoiluun ja hyvänlaatuiseen tuotteeseen. Ennen ostopäätöstä mieti, mihin tarvitset langattomia kuulokkeita ja valitse sitten itsellesi paras malli.