torstai 12.12.2019 | 23:00
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Suunnistuksen aluemestaruudet ratkottiin viikonloppuna Kaustisella Järvelässä

Sanni Aho Perhonjokilaakso
Ma 12.8.2019 klo 16:00 [päivitetty ma 16:01]

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Viikonloppuna Kaustisella suunnistetussa AM-viestissä H21-sarjassa voiton vei Ikaalisten Nouseva Voima, jossa kolmannen osuuden juoksi perholainen Jooseppi Kalliokoski. Sarjassa neljänneksi tuli Vetelin Urheilijoiden joukkue, jossa suunnistivat Juha Lassila, Tuomas Haapalehto ja Sami Finnilä.

H120-sarjassa nopeiten rastit löysi Kokkolan Suunnistajien joukkue ja toiseksi tuli Veteli (Tero Myllymäki, Jyri Myllymäki ja Heikki Niininen) sekä kolmanneksi Halsua (Ari Jussinmäki, Tero Jussinmäki ja Jari Kalliokoski)

H180-sarjassa VetU oli neljäs. Joukkueessa suunnistivat Eelis Nygård, Markku Kainu ja Raimo Haapalehto.

H210-sarjan voitto meni Veteliin Sauli Joen, Tapio Patanan ja Martti Pihlajamaan joukkueelle.

D21-sarjassa VetU:n naiset veivät ensimmäisen, toisen ja neljännen sijan. Iina Koskelan, Erika Niininen ja Sara Lax olivat nopeimmat, Tanja Rannila, Anne Polso ja Tiina Koskela toisia sekä Maria Kettu, Miia Pakkala ja Elina Pihlajamaa neljänsiä.

Iina Koskela, Erika Niininen ja Sara Lax veivät sunnuntaina naisten viestin voiton.
Anne Polso

D14-sarjaan osallistuivat vain Halsuan Toivon Inka Lakanen, Kerttu Simola ja Erica Rokala.

HD36-sarjassa VetU:n Eino Niininen, Aatu Rannila ja Lauri Niininen olivat kolansia sekä Kaustisen Pohjan-Veikkojen Elmeri Hietala, Kerttu Känsälä ja Niklas Anttila neljänsiä. Kuudenneksi tuli KP-V:n Atte Löfbacka, Sulo Peltoniemi ja Sisu Peltoniemi.

D180-sarjassa toisia olivat VetU:n Lea Pöyhönen, Katariina Finnilä ja Eija Lassila. HD30RR-sarjassa Halsuan Toivon Siru Koskela, Ansa Kanala ja Mette Kanala voittivat KP-V:n Liina-Maija Hietalan, Iida Paavolan ja Ella Pesolan ollessa toisia. Kolmanneksi suunnistivat Neea Hanhikoski, Rebekka Känsälä ja Olivia Känsäkangas. KP-V:n joukkueet olivat myös kuudensia (Vilma Nevala, Sanni Mäki-Petäjä ja Emilia Hanhikoski) ja seitsemänsiä (Maissi Peltoniemi, Elsa Paavola ja Frans Harju).

#