torstai 12.12.2019 | 23:52
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Veteli Pesiksen B-pojat voittivat Pattijoen – paikka puolivälieriin varmistui

Kari Lahti Perhonjokilaakso
Ti 13.8.2019 klo 09:25

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Pattijoen ja Vetelin kohtaamisessa oli pelin henki selkeä, vain voitolla pääsee jatkamaan pelejä ja paikka puolivälierissä varmistuu. Molempia joukkueita kahdeksan parhaan joukkoon pääseminen kiinnosti mutta loppujen lopuksi ei paremmasta ollut epäselvyyttä.

Kaksi ensimmäistä vuoroparia Pattijoen kotikentällä mentiin tasatilanteessa 1-1, mutta kolmannessa vuoroparissa Vetelin Perttu Ruuska löi kunnarin ja kaksi tavallista juoksua. Lauri Vihriälä varmisti vielä Pertun tuplajuoksun ja tilanne oli 1-5 Vetelille. Pattijoen omat sisävuorot eivät tuoneet lisäjuoksuja ja näin ensimmäinen jakso Vetelille 1-5.

Toisen jakson Veteli aloitti kahdella juoksulla kun ensin Perttu Ruuska kotiutti Juho Heikkalan ja sitten Lauri Vihriälä kotiutti Aleksi Lassilan. Mitä pitemmälle ottelu eteni, sitä selvemmin joukkueiden tasoero tuli näkyviin. Toisessa ja kolmannessa vuoroparissa Veteli teki molemmissa kolme juoksua ja ennen viimeistä vuoroparia tilanne oli jo 1-8 Vetelille. Viimeisessä vuoroparissa Veteli kaunisteli juoksusaldoaan viidellä kotiutuksella. Perttu Ruuska löi illan toisen kunnarin ja samalla lyönnillä kotipesään ehti myös Perttu Olli. Kaksi juoksua löi Lauri Vihriälä ja yhden löi Joonas Salomaa. Pattijoki sai vielä yhden kavennusjuoksun mutta toinen jakso Vetelille selvästi 2-13 ja koko ottelu 0-2.

Palkintoraati ei löytänyt tänään Ruuskan Pertulle palkintoa vaikka illan saldo oli kaksi kunnaria, viisi tavallista ja neljä tuotua juoksua. Kärkilyönnitkin olivat komeat 17/19. Hyvin pelanneesta Vetelin joukkueesta palkinnot menivät Lauri Vihriälän kaappiin joka löi kuusi kertaa miehen kotipesään ja Miska Mortensenin kaappiin joka pelasi hyvän sisä- ja ulkopelin. Pattijoen palkitut olivat Konsta Launonen ja Jesse Pihlajamaa.

Vetelin pelit jatkuvat puolivälierissä Hyvinkäätä vastaan. Paras kolmesta sarja alkaa ensi viikolla ja kotietu on Hyvinkäällä. Tarkemmat pelipäivät eivät ole vielä tiedossa.

#