tiistai 4.8.2020 | 08:14
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Lukijan lyhyet 10.10.2019

Ota osaa keskusteluun! Lähetä tekstari vaikkapa whatsapilla p. 040 120 9369.

Ke 9.10.2019 klo 18:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Puuttuu valtatie 13 Perhosta Kaustiselle elyn huonosti voivien teiden listasta. Tosi kuoppainen ja paikattu sekä kapea Kaustiselle saakka Perhosta. Miksi ei hoideta vt 13 myös Keski-Suomen rajalta vähintään Kaustiselle saakka?

Kiitos, olihan oikein päivän piristys tuo Leenan piirros teksteineen.

Olipa Timosen Antilta taas erinomainen kolumni viime Perhiksessä. Jos Kaustiselta jonkun pitää Arkadianmäellä olla, soisin sen olevan Antti. Mutta hänellä on varmaan parempaakin tekemistä. Terv. Raija Kauppi

Hieno kolumni jälleen Timosen Antilta. Lähettäisin myös terveiset paikalliselle Senaattorille ja hänen kuuliaisille kannattajilleen, että sananvapaus on yksi tärkeimmistä ihmisoikeuksista, mutta sillä ei voida polkea muita ihmisoikeuksia. Kaikilla on oikeus ilmaista oma mielipiteensä, joko sanomalla tai kirjoittamalla, mutta sanavapauden käyttäjillä on myös vastuu sanomisistaan tai kirjoituksistaan. Kansanedustajien edes luulisi tietävän mitä ja varsinkin miten kirjoitetaan tai sanotaan jos asioista ollaan erimieltä, jos kannattajat eivät sitä tiedä. Varsinkin Kuopion tapahtumien johdosta odottaisi, että kiusaaminen, herjaaminen ja kaikenlainen henkilökohtaisuuksiin menevä panettelu loppuisi... mutta taidanpa toivoa liikaa, valitettavasti. T. Pekka Timmerbacka

Maanvuokraaja voi rajata mitä elukkaa omilla mailla metsästysseura mille vuokrannut saa pyytää tai mitä ei. Suosittelen uusimaan vuokrasopimuksen tarkemmin ehdoin niin ei tule turhaa mielipahaa kellekkään.

Iso kiitos Kirsille, Minnalle ja ennen kaikkea Jalolle hienosta ja lämminhenkisestä konsertista sunnuntaina. Kiitos myös Pulkkisen nuorisoseuralle järjestelyistä. Ei tarvitse lähteä Kokkolaan tai Helsinkiin asti kuullakseen upeaa viulu- ja pianomusiikkia.

Kiitos Kaustisen mopoilijoille, kun hölläätte kaasua lastenvaunut ohittaessanne. Äiti ja vaunuissa nukkuva lapsi kiittää, kun kova ääni ei herätä :)

Kiitos mahtavasta, hyvin järjestetystä lämminhenkisestä ammattitaitoisesta, mielenkiintoisesta konsertista lauantai-iltana Perhossa. Ennen kaikkea se oli silmiäavaava tapaus ja tullaan muistamaan pitkään!

Kino Kaustinen, ohjeistakaa kävijöille riittävän lämmin vaatetus näytöksen ajaksi, jollei paikan lämmitykseen ole mahdollisuutta.

Kiitos Puumalan koulun ja seurakunnan väelle järjestämästänne lämminhenkisestä syysjumiksesta. T. Yksi mukana olleista mummuista.

Lauluryhmä Kajastus kiittää lämpimästi kaikkia konserttiin osallistuneita ja toivottaa siunattua syksyä!

Olipa elämys elokuvateatterissa! Marian paratiisista olisi saanut enemmän irti jos KTK:n teatterisali olisi ollut lämmin. Vähäinen väki värjötti toppatakeissa ja nahkahanskat kädessä, nenä jäässä. Ei innosta uudelleen moiseen leffaelämykseen.

Lämmin kiitos kaikille Kivitaskun päiväkodin kuntapäättäjien ja avoimien ovien päivään osallistuneille sekä yhteistyökumppaneille lahjoituksista ja yhteistoiminnasta: Martat, MLL, seurakunta, vapaa-aikatoimi. Yhdessä hyvää tulee!

#