tiistai 4.8.2020 | 08:45
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Perhonjokilaakso on Suomen toiseksi paras paikallislehti – Kilpailuun osallistuneessa lehdessä oli esillä Puhkio ja mutti: lue huhtikuinen kilpailulehti näköislehtenä

Perhonjokilaakso on tullut toiseksi Sanomalehtien liiton järjestämässä kilpailussa, jossa palkittiin vuoden parhaat paikallis- ja kaupunkilehdet.

Perhonjokilaakso
Pe 8.11.2019 klo 05:25

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Paikallislehtikilpailun tulos julkistettiin Hyvinkäällä Suurilla Lehtipäivillä torstai-iltana. Perhonjokilaakso sijoittui toiseksi kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjassa.

– Tämä merkitsee Perhikselle valtavasti ja on kiitos kaikille tekijöille onnistumisesta, kiittelee päätoimittaja Sanni Aho.

Perhonjokilaakso ilmestyy Halsualla, Kaustisella, Vetelissä, Perhossa ja Ullavalla. Lisäksi lehden levikistä menee lähes kolmasosa tilaajille ympäri Suomen.

Perhonjokilaaksossa työskentelee Ahon lisäksi toimittaja Maija Ahonen, myyntipäällikkö Heidi Rinne ja tilausmyyjä Vuokko Riihimäki.

Paikallislehdet arvosteli Haaga-Helian journalismin opiskelijat.

– Perhonjokilaakso teki raatiin vaikutuksen erityisesti monipuolisella vuorovaikutuksellaan. Raati arvostaa lehden miellyttävää, modernia ja ilmavaa ulkoasua, joka helpottaa lukemista. Ytimekäs otsikointi sekä runsas verbien käyttö otsikoissa on poikkeuksellisen toimivaa.

Edellisen kerran Perhonjokilaakso on menestynyt kilpailussa vuonna 2001, jolloin tuloksena oli kolmas sija.

KPK Yhtiöiden lehdistä samassa sarjassa kilpaili myös Haapavesi-lehti, jonka sijoitus oli kolmas. Kalajokilaakso sijoittui kolmanneksi 2-päivää viikossa ilmestyvien sarjassa.

Lue Perhonjokilaakson 11.4. ilmestynyt kilpailulehti tästä >>

#