lauantai 11.7.2020 | 13:45
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Perhonjokilaakson mitalikaffeilla toimituksessa kävi 130 henkilöä – Ensi vuosi juhlitaan 50 vuotta täyttävää paikallislehteä

Reilu viikko sitten Hyvinkäällä Suurilla lehtipäivillä toiseksi parhaana paikallislehtenä palkittu Perhonjokilaakso tarjosi munkkikaffit perjantai-iltapäivänä toimituksessa Vetelissä.

Sanni Aho
La 16.11.2019 klo 12:45 | päivitetty la 12:45

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Iltapäivän aikana Perhonjokilaakson toimituksessa kävi vieraskirjan ja munkkimenekin perusteella arvioituna 130 henkilöä kahvittelemassa.

Ohjelmaosuutena toimituksessa esiintyi muutaman kappaleen voimin akustisesti Henri Nisulan, Toni Taipaleen, Sampsa Linnan, Viljami Parpalan sekä Tuomas Känsäkosken bändi Boronium. Yleisö sai kuulla kaksi Tuure Kilpeläisen kappaletta sekä Nisulan ja Taipaleen oman kappaleen "Ääriviivat".

Keskusteluissa paikallislehti sai kiitosta ja oman lehden menestys kilpailussa selvähti ilahdutti myös jokilaakson asukkaita. Perhonjokilaakso on luettu ja tärkeä alueen ihmisille. Kävijöiltä tuli myös useita juttuvinkkejä, joita tulevina viikkoina toteutetaan.

Perhonjokilaakso täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Vinkkejä ja ajatuksia tuli kahvittelijoilta myös juhlavuoden viettoon. Luvassa on juhlakonserttia, kahvituskierrosta, lenkkeilyä, muistaminen vauvaperheille sekä lokakuussa 2020 ilmestyvä juhlalehti.

Onko sinulla idea, yhteistyöehdotus tai tapahtumavinkki? Kerro se meille lomakkeella! Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lehtitilaus.

#