tiistai 22.9.2020 | 22:38
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Raviviikolta: Temptation Leader jatkaa mahti kunnossa

Keijo Maliniemi
Ti 14.1.2020 klo 08:20

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

PERHONJOKILAAKSO

Petri Klemolan valmentama Temptation Leader oli Kuopion torstairavien herra ja hidalgo.

Hannu Hietasen ohjastama Temptation Leader haki 10,5-vauhtisen avauspuolikkaan jälkeen Goldshoe Bonnielta johtopaikan. Sen jälkeen marssijärjestys ei enää muuttunut. Temptation Leader sai rauhoittaa kolmannella puolikkaalla vauhtia ja irtosi maalisuoralla helppoon voittoon ajalla 17,8a/2100m.

Temptation Leader on kilpaillut urallaan seitsemän kertaa, joista voittoja on kertynyt neljä, kakkosia kaksi ja kolmosia yksi.

– Goldshoe Bonnie lähti ykköseltä tosi kovaa, ja alku piti ajaa reipasta vauhtia. Matkan aikana vähän jännitti, että kuinka käy, kun alla on vasta muutama startti. Tamma hoiti hommansa kuitenkin hienosti, Hannu Hietanen kehui.

Heidi Sallan omistama, ohjastama ja valmentama Vanilla Price jatkaa hienossa kunnossa. Perhon tamma kiri Seinäjoen sunnuntairaveissa taustalta näyttävästi kolmanneksi loistoajalla 15,5a/1600m.

Ville Pohjolalla oli mainio ilta Oulun Magic Monday- raveissa. Illan saldoksi yksi voitto ja kaksi muuta totosijaa.

Ilkka Kankaan valmentama Boogiewoogie Laday teki mainion paluun kuukauden paussilta. Se hyökkäsi viimeisellä takasuoralla toisesta ulkoparista kärjen kupeelle ja paineli 14,5-vauhtisessa lopetuksessa Jeppas Roulettin ohi niukkaan voittoon.

-Boogiewoogie Laday puristi hienosti ykköseksi. Ehkä pieni tauko ja rokotukset näkyivät lopussa, eikä hevonen ollut ihan terävimmillään, mutta nyt on paikat auki, niin eiköhän seuraavalla kerralla ole vielä parempaa luvassa, Ville Pohjola totesi.

Surprise Leader jatkoi lämminveristen kakkossarjassa Petri Klemolan valmennettavien hienoa alkukautta puristamalla Ville Pohjolan kannustamana johtavan rinnalta kakkoseksi.

Minna Piirosen tallin Minto's Don Juan toi Ville Pohjolalle illan toisen totosijan jyräämällä johtaneen rinnalta kolmanneksi.

#