keskiviikko 5.8.2020 | 16:22
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Artikkeli

Lukijan lyhyet 18.6.2020

Lähetä lyhyt! Laita meille tekstari PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Tai pistä ajatusta WhatsApissa p. 040 120 9369. Pidemmät mielipiteet tulevat perille sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

To 18.6.2020 klo 09:05 | päivitetty to 09:07

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Aivan tosissaanko on J. L. niin hermona voikukkiin ja syyttää niistä vielä naapuria. Onkos kummempaa kuultu? Torjunnalla tarkoitit varmaan myrkyttämistä. Siinä sitten myrkytät mehiläiset ja kimalaiset samalla. Pientä suhteellisuudentajua, kiitos. S.H.

On se häpiä ko Kampeli ei oo pyhinä auki. Usiammat veteliläiset ja kyläilijät joutu käyrä Kaustisella syömäsä. Terassikelitki parhaimmilhan!

“Tasa-arvo on meiän mielestämme ihmisten kunnioittamista puolin ja toisin. -- Mielestämme riitaahaastavat tekstiviestit sekä juonittelu eivät ole rakentavaa keskustelukulttuuria.” (Perhis 12.6.2019). Lyhyt on ihmismuisti, vaan onko se persulla vielä lyhyempi?

Valtuutettu rienaa somessa, mutta ei uskalla avata suutaan kokouksissa, joihin on valittu edustajaksi. Eikö lähiasioiden hoitaminen ole niin jännää, kuin rasistiset sutkautukset?

Vetelin kotihoidon senioriasuntojen pääovelle saatiin kauniit amppelikukat. Kiitos Emäntäkoulun puutarhalle!

Isot kiitokset Perhon seurakunnalle keskipäivänhartauksista, joita on voinut kuunnella netin kautta.

Kiitokset Perhon seurakunta pastorille Raimo Kytölälle ajatuksia herättävästä saarnasta viime sunnuntaina.

#