tiistai 22.6.2021 | 13:00
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Musta vartti koitui VetU:n kohtaloksi kotiavauksessa

Ti 23.6.2020 klo 11:01

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

VetU-RyPK 1–6 (1–1)

Keski-Pohjanmaan piirin vitosdivisioonassa pelaava Vetelin Urheilijoiden edustusjoukkue kohtasi maanantaina kotikentällään Rytimäen Pallonkerhon leveällä kokoonpanolla. Edellisellä viikolla sarja-avauksessa koettu vierastappio oli pyritty unohtamaan, ja tunnelma ennen ottelua olikin varsin hyvä.

Ottelun alku sujui VetU:n sävelten mukaan, kun vartin kohdalla Atte Taipaleen keskitys tavoitti vapaana olleen Paavo Åivon, jonka pusku jätti RyPK:n maalivahdin voimattomaksi. Ensimmäisen puoliskon loppua kohden myös RyPK sai pelistä otetta ja onnistui tasoittamaan ottelun hieman ennen puoliaikaa.

Toinenkin puolisko alkoi vielä ensimmäisen tapaan tasaisena vääntönä, mutta noin 60. ja 75. peliminuutin aikana RyPK onnistui maalinteossa viidesti. Tuona aikana veteliläisten peli levisi kuin Jokisen eväät, ja ottelun voittajasta ei ollut tämän jälkeen enään epäselvyyksiä.

Tappio 6–1 oli pelitapahtumiin nähden suuri. RyPK:llä ei ollut koko ottelussa kuitenkaan kuin muutama maalipaikka enemmän kuin VetU:lla.

Seuraava ottelu pelataan tasan viikon kuluttua maanantaina, kun IFS sapuu Purmojoen varrelta VetU:n vieraaksi.

Mikko Pajukangas

#