lauantai 15.8.2020 | 13:41
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Urheilu

Vetelissä tasainen miesten suomensarja ottelu – Haapajärvelle molemmat jaksot juoksun erolla

Ma 6.7.2020 klo 18:59

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Veteli ja Haapajärvi pelasivat tasaisen ottelun sunnuntaina Vetelissä. Molemmat jaksot päättyivät harmittavasti Haapajärven voittoon yhdellä juoksulla. Joukkueiden ero ei ollut suuren suuri mutta niin riittävä, että ero joukkueiden välille saatiin.

Haapajärvi meni ensimmäisellä jaksolla 0–4-johtoon, johon Veteli vastasi kolmella juoksulla. Vetelin kotiuttajina olivat Ossi Heikkala sekä nuoriso-osaston Mikot, Heikkilä ja Mortensen. Neljänteen vuoropariin mentiin tiukoissa numeroissa 3–4. Tasoitusyritykset olivat kuitenkin kotijoukkueelta ponnettomia, joten ensimmäinen jakson vei Haapajärvi juoksun erolla.

Toinen jakso alkoi Veteliltä hyvin, ja kahden pelatun vuoroparin jälkeen taululla lukemat 5–1. Kaksi kertaa kotiutuksissa onnistuivat Ossi Heikkala ja Mika Polso. Haapajärvi tuli kuitenkin kahdessa viimeisessä vuoroparissa tasoihin ja meni yhden juoksun johtoon. Viimeisessä vuoroparissa Veteli ei enää saanut miestä kolmoselle yrittämään kotiutusta. Toinen jakso meni Haapajärvelle luvuin 5–6 ja koko ottelu 0–2.

Vetelin ykköspalkinnon sai hyvän ulkopelin pelannut Miko Mortensen ja kakkospalkinto meni Severi Tikkakoskelle. Haapajärven palkitut olivat Atte Kuosmanen ja Onni Piiponniemi.

Kari Lahti

#