Paikallisuutiset

Pelimannitalo täyteen pelimannikulttuuria – Kansanmusiikki-instituutti vuokraa hirsitalon Kaustisen keskustasta moderniksi kylätaloksi

"Muusikoille soitin on tärkeä. Talokin on instrumentti", toteaa Pelimannitaloa reilun vuosikymmenen hallinnoineen Bothi Investin Jouko Pihlajamaa.

Vesa Pihlajamaa ja Jouko Pihlajamaa luovuttavat ilolla Pelimannitalon vuokralle uusille isännille Kansanmusiikki-insituutista. Etänä osallistunut Samuli Valo ja Insituutin johtaja Matti Hakamäki aloittavat nyt keskustelut kaustislaisten kulttuuritoimijoiden kanssa käytännön järjestelyistä.
Vesa Pihlajamaa ja Jouko Pihlajamaa luovuttavat ilolla Pelimannitalon vuokralle uusille isännille Kansanmusiikki-insituutista. Etänä osallistunut Samuli Valo ja Insituutin johtaja Matti Hakamäki aloittavat nyt keskustelut kaustislaisten kulttuuritoimijoiden kanssa käytännön järjestelyistä. Kuva: Sanni Aho

Kansanmusiikki-instituutti ry vuokraa Kaustisella sijaitsevan Pelimannitalon 1.10.2020 alkaen. Tähän asti Instituutti on vuokrannut osaa talon yläkerrasta Tallari-yhtyeen harjoitus- ja toimistotilaksi sekä kellarikerroksen varastotiloja. Uudella sopimuksella koko talo siirtyy yhdistyksen hallintaan.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä