sunnuntai 1.11.2020 | 04:06
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan lyhyet 15.10.2020

Lähetä lyhyt! Laita meille tekstari PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Tai pistä ajatusta WhatsApissa p. 040 120 9369. Pidemmät mielipiteet tulevat perille sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

To 15.10.2020 klo 11:18

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Muutama viikko sitten, joku kyseli vinkkejä kissan karkotukseen. Etikka auttaa. Laita reilusti, kissa ei tykkää siitä hajusta.

Pitäisikö Perhossa uudistaa katuvalot, kun paikalliset ajaa pitkät päällä?

Energiajuomien myymättömyydestä alaikäisille on valtioneuvoston vahva suositus, mitä ainakin Halpa-Halli noudattaa. Suuntaamme askeleemme sinne!

Lastenpalsta alkoi -88, kuka tunnistaa, ketä nämä kolme ensimmäistä syntymäpäiväsankaria oli Perhonjokilaakson juhlalehdessä. Toimitus vastaa: Juhlalehdessä näkyneet syntymäpäiväsankarit olivat Timo Poikola, Tuomo Järvelä ja Joonas Järvelä.

Katsoin TV 7:lta ohjelman Konsta Jylhän hengellisestä musiikista. Kiitos, Kaustisen Kirkkokuoro, upeasti sointuvasta laulustanne! Kiitos ajasta, jonka sain tehdä työtä kanssanne! Aira

Kiitos, Seppo Pulkkinen, laadukkaasta ja hyvin tehdystä dokumentista Konsta Jylhän “Uudesta virrestä”! Terveisin kanttori Aira (e. Viitala).

Suuret kiitokset Juhalle ja kumppaneille Vetelin kenttien hyvästä hoidosta! Jalkapalloilijat

Kiitos Ulpu Keräselle hyvin selkeästä ja valoittavasta kirjoituksesta koskien omaishoitajuutta. Voimia ihan jokaiselle omaishoitajalle. Teette arvokasta työtä 24/7!

Harjukodin uusen puolen väki kiittää Pesolan leipomoa vanhustenviikon kaffimunkeista!

“Pieni on sen mummun sydän, johon mahtuu vain yhdet lapsenlapset”. Lapseni itki: Miksi mummun sydämessä on vain kaksi paikkaa. Serkuille varatut. Minä en pääse yöksi, minulle ei soiteta tai jos minä mummu näen, niin se puhuu vain niistä. Vastasin, että se ei johdu sinusta. Sinua olisi helppo rakastaa. Joillakin on vain pienempi sydän.

#