tiistai 19.1.2021 | 08:09
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan lyhyet 3.12.2020

Lähetä lyhyt! Laita meille tekstari PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Tai pistä ajatusta WhatsApissa p. 040 120 9369. Pidemmät mielipiteet tulevat perille sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

To 3.12.2020 klo 06:00

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Kiitos Tunkkarin esikoululaisille! Kauniisti tervehditte pyhäinpäivän aattona hautausmaalla kävijää.

Uimahallin uimatäti Sirpa haluaa kiittää kaikkia asiakkaita. Etenkin lapsia, opettajia, ikääntyviä sekä vesijumppareita. Minun onni on ollut kun olen saanut teitä ohjata, opastaa ja lasten kanssa leikkiä. Niin paljon se on minulle iloa ja hyvää mieltä tuonut näiden 26 vuoden aikana. Siitä kuuluu myös kiitos Vetelin Kunnalle. Mukavia uintihetkiä kaikille jatkossakin, kun jään nyt viettämään eläkepäiviä.

Kulttuuriportaisiin Kaustisella pantiin sitten köysi eteen. Tehdään portaat, mutta niitä ei saa käyttää. Jopa on suomalaista! Kävelköön kansa vain urheilulle tarkoitetuissa portaissa. Ei kannata sekoittaa kulttuuria ja urheilua, jotain rotia pitää olla.

Mikä järki on, että kuntia huudellaan kaikkeen avuksi. Tehkää itte.

Tunkkarin osaston ja ambulanssin henkilökunta kiittää lämpimästi eläkeläisten tikkauskerhoa, mieltä ja jalkoja lämmittävistä villasukista. Hyvää joulunodotusta kaikille!

Kuuntelehan Youtube: “Lapsen joulutoive”. On pian taas ajankohtainen tilanne monessa kodissa. Surullista, mutta totta. Valitettavasti.

Uudet vilkkuvat jouluvalot ovat migreenikolle painajainen. Tuskin tuovat kovin levollista joulumieltä muillekaan.

#