keskiviikko 12.5.2021 | 16:58
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan lyhyet 11.2.2021

Lähetä lyhyt! Laita meille tekstari PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Tai pistä ajatusta WhatsApissa p. 040 120 9369. Pidemmät mielipiteet tulevat perille sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

To 11.2.2021 klo 09:20 | päivitetty to 09:22

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Terveyskeskuksesta ei annettu vastaanotolle aikaa, vaan kehoitettiin silmätippoja laittamaan. Ensihoitajat kävivät ja veivät suoraan keskussairaalaan. Siellä sai hoitoa. Ei näkemättä voi arvioida vaivaa!

Julia A. Teet arvokasta työtä. Kiitos!

On se vaan niin jännä homma, kun toisia tuetaan töissä ja toiset saa porskuttaa ihan ittekseen. Nyt meni tunteisiin. Ps. Tuokaa ny vaikka porkkanakakkua niin voin harkita leppyväni.

Voitaisiinhan tämän vuoden maakuntaviesti hiihtää joulukuussa 2021 ja ensi vuoden viesti maaliskuussa 2022.

Miten 90 vuotiaat vanhukset pääsevät saamaan rokotusaikoja? Automaatti ilmoittaa, että seuraa netistä milloin taas aikoja saa varata. Vain yksi numeroko koko Soiten alueella?

Onko Vetelisä joku kisa menosa, että kumpi valamistuu hithaammin, Passelin ostoskeskus vaiko uimahallin remontti?

Nuoria on nyt parjattu ainakin Kaustisen puskaradiossa pidemmän aikaan syystä tai toisesta. Olisikin kiinnostavaa kuulla nuorten ääntä heitä koskevista asioista. Etenkin heiltä, jotka eivät harrasta yleisesti hyväksyttyjä harrastuksia kuten urheiluseura- tai kulttuuritoimintaa. Vaihteeksi olisi hyvä kuulla ratkaisukeskeistä sekä positiivista puhetta nuorista myös meiltä aikuisilta.

Talvi kauneimmillaan, oikea talvi. Hangilla ja puissa timantteja. Korona ahdistaa, myös nuoria. Olisi hyvä ja turvallista rentoutua talvilomalla vaikkapa laskettelemalla Kaustisen rinteessä, mutta ihminen on kaikessa viisaudessaan sääntöjensä ja pykäliensä avulla saanut aikaan, että rinne on pimeänä. Tarvittaisiin vain yksi pykälä: rinne auki!

Jep, jep. Lopetetaan työnteko ja yrittäminen Kaustisella ja jäädään kotiin lukkojen taakse. Kyllä Topi kantaa ruokaa oven taakse niin kauan kuin sitä hyllyissä riittää ja tilaajalla eurot.

#