perjantai 12.8.2022 | 20:47
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Toista kertaa ilmestyvä Lasten lehti on varaslähtö ensi viikolla vietettävään Uutisten viikkoon

Uutisten viikon alla kouluille on tarjottu mahdollisuutta tilata lehtinippuja opetuskäyttöön. Lasten lehti on alakouluikäisille suunnattu lehti, jossa löytyy laajasti lapsia koskettavia aiheita, sekä viime vuonna ensimmäisen kerran ilmestyneen lehden suosikkijuttu: suurgallup.

Sanni Aho
To 27.1.2022 klo 08:35 | päivitetty to 08:38

Kouluikäisille suunnattu lehtikonsepti Lasten lehti ilmestyi jo toisen kerran Keskipohjanmaan ja paikallislehtien välissä. Alakouluikäisille suunnatussa lehdessä sukelletaan mediatyöpajaan, käydään supersankarikoulutuksessa ja navetan töissä koululaisen opastamana. Lisäksi lehdessä luontokuvausta harrastava Nooa kertoo tarinat ottamiensa kuvien takaa.

Viime vuonna Uutisten viikon alla ilmestyneen Lasten lehden suosituimmaksi sisällöksi lapset mainitsivat gallupin, jossa mielipidettä oli kysytty toisilta lapsilta. Tällä kertaa gallupissa kysyttiin lapsilta ja nuorilta mieluisista liikuntatavoista ja siitä, miksi juuri se on mukavaa.

Koulut ovat saaneet tilata lehtiä opetuskäyttöön ja lisäksi ensi maanantaina Teamsilla järjestettävään toimitusten etäesittelyyn voivat koululuokat vielä ilmoittautua. Se tapahtuu täällä.

Lue myös:

Lasten lehden näköislehti: www.kpk.fi/lastenlehti2022

Vinkkejä opetukseen: www.uutismediakasvatus.fi/uutistenviikko

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.