torstai 30.6.2022 | 15:37
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan lyhyet 23.6.2022 – "Tiedoksi, että pihamme ei ole yleinen parkkipaikka!"

Lähetä lyhyt! Laita meille tekstari PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Tai pistä ajatusta WhatsApissa p. 040 120 9369. Pidemmät mielipiteet tulevat perille sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

To 23.6.2022 klo 06:15 | päivitetty to 06:16

Kiitokset Roytterin työntekijöille Perhon keskustan hyvästä tiealueiden nurmikoiden leikkuusta. “Ympäristöllä on merkitystä”

Kiva yllätys, kun pääsi Perhon keskustan lähettyvillä seuraamaan liito-oravan lentelyä.

On ikävä huomata, kun koiranomistaja Vetelin keskustassa antaa koiransa tehdä tarpeensa vastaleikatulle nurmikolle ja jättää kasan siihen. Kakkapussit käyttöön!

Ihan vain tiedoksi, että pihamme ei ole yleinen parkkipaikka! Jos se sitä olisi, siinä olisi siihen oikeuttava liikennemerkki ja mittari.

Lämmin kiitos Perhon puutarhalle, Kipakalle ja Jetta-talolle lahjoituksista, joilla saimme Jalmiinakodin piha-alueen viihtyisyyttä parannettua. Kiitos sinulle, joka olit mukana talkoissa ja lahjoitit kasveja meidän kaikkien iloksi. Hyvää kesää! Toivottaa Jalmiinakodin väki.

Hyvä, että löytyy rahaa urheiluun ja liikuntaan! Pitäisi löytyä enemmänkin! Vain viidesosa väestöstä liikkuu suositusten mukaisesti. Mikäli 5 prosenttia liian vähän liikkuvista saadaan liikkumaan suositusten mukaisesti, tuo se kunnalle satojen tuhansien säästöt.

Kiitos Vetelin poikakuorolle upeasta konsertista! Hyvää kesää.

#

Kommentoi 0 Kommenttia

Kommentointi on vain tilaajille.

Juttua ei ole vielä kommentoitu.