perjantai 2.12.2022 | 00:54
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Mielipide

Lukijan lyhyet 25.8.2022 – "Palvelukeskuksen piha on kesästä toiseen lähes hoitamaton"

Lähetä lyhyt! Laita meille tekstari PERHIS (väli) LUKIJA viestisi. Maksimipituus 160 merkkiä. Tai pistä ajatusta WhatsApissa p. 040 120 9369. Pidemmät mielipiteet tulevat perille sähköpostitse: toimitus@perhonjokilaakso.fi

To 25.8.2022 klo 06:00

Kirjojen muovitus on ihan ajankohtainen aihe. Ei tosiaan ole ekologisinta puuhaa, mutta esimerkiksi Kaustisella kierrätetään lukukirjoja niin pitkään ennen kuin uusiin vaihdetaan, että muovitus on välillä täysin välttämätöntä. Meillä jouduttiin teipata yksi kirja kokonaan uudelleen kasaan, kun käytännössä kaikki sivut olivat irti...

Kiira, kirjoitit kiusaamisesta koskettavasti! Kiitos sinulle. Toivotaan, että muutkin lapset toisivat näitä asioita julki.

Vetelin kunnantalo ja vanhusten palvelukeskus Harjukoti ovat Pallotien vastakkaisilla puolilla. Palvelukeskuksen piha on kesästä toiseen lähes hoitamaton: nurmikko leikataan, jos leikataan, pensaita ei hoideta, asuntojen terassilautojen väleistä kasvaa kohta puita jne. Kunnantalon pihassa nurmikko leikataan ja piha hoidetaan - säännöllisesti. Miksi näin, Vetelin kunta? Vastaukseksi ei riitä henkilökuntapula tai raha. Harjukodin piha-alueen siistiminen ja hoitaminen eivät vie kunta akonkurssiin! Pihan hoitamisella osoitetaan myös kunnioitusta ikäihmisille. Talo on monen vanhuksen loppuelämän koti ja piha kuuluu kotiin. Ja haluaisivatko kunnantalolla työskentelevät katsella päivästä toiseen leikkaamatonta nurmikkoa ja kuivuneita ja ränsistyneitä pensasrivejä? Toivon kunnalta vastausta, kiitos!

Erittäin hyvä herättely kirjojen muovittamisesta! Rahaa kuluu (kun on useampi koululainen) ja muovi on myrkkyä!

Eila Jyrkälle lämpimät 90-vuotisonnittelut! Toivoo Pulkkisen suku: Tänään kiitän Taivaan Isä, juhlastani tästä. Tulin 90-vuotiaaksi, kiitos elämästä. Taivan Isä, sinä tunnet pitkän elämäni. Anna hyvä enkelisi olla vierelläni. Ps. Kiitos 'lukijalta' jutusta!

#