Ruisvartaan pyöreä muoto siivitti Pesolan leipomon neljännen sukupolven yrittäjätaivalta ‒ ”Ei voi jäädä odottamaan laakereilleen, että milloin väki ryntää ostoksille”
Mielipidekirjoitus Vetelin lukion oppilaskunnalta: Kouluruoka huolestuttaa lukiolaisia ‒ vain kolmasosa oppilaista käy joka päivä syömässä
Kampelille luvassa reilusti plussaa – hotellia johtava Jaakko Kurtti nauttii yrittäjähenkisestä pestistä
Antti Haapala kirjoittaa kolumnissaan maailmasta, joka oli menossa sekaisin kasvipohjaisista pötkylöistä ja pallukoista
Testasimme kauppojen simat – tasaväkisessä testissä voittajaksi nousi täyteläinen sima, heikoin oli ”makea öllykkä”
Tavoitteena tasainen seinä – Aira Häiväläisestä tuli maalari, koska hän ei pystynyt leikkaamaan raakaa lihaa
Vaihtarista ylioppilaaksi – unkarilainen David opetteli suomen kielen ja valmistuu nyt Perhon lukiosta
Tavoitteena tasainen seinä – Aira Häiväläisestä tuli maalari, koska hän ei pystynyt leikkaamaan raakaa lihaa