Paikallisuutiset

Iltakyytiä kokeillaan Kaustisella ja Vetelissä maksuttomana kolmena arki-iltana joulukuun alkuun saakka – "Olisi se loistava tilanne, jos pikkubussi ei riitä"

Maaseutuliikennettä kehittävässä hankkeessa pilotoidaan nyt uuden iltaan sijoittuvan liikennevuoron avulla kyytiä, jolla pääsisi harrastamaan kyliltä Kaustisen ja Vetelin keskustoihin. Ilmaisen jakson jälkeen pilotti jatkuu vielä helmikuun loppuun saakka.

Ensimmäinen Iltakyyti ajetaan Salonkylästä Sillanpäähän ensi tiistaina. Iltakyydillä pääsee kyliltä Kaustisen ja Vetelin keskustoihin.
Ensimmäinen Iltakyyti ajetaan Salonkylästä Sillanpäähän ensi tiistaina. Iltakyydillä pääsee kyliltä Kaustisen ja Vetelin keskustoihin. Kuva: Linja-autoliikenne O. A. Aho Oy

Ensi viikon tiistaina käynnistyy kaikille avoin Iltakyyti-palvelu, joka kulkee Salonkylästä Kaustisen ja Vetelin keskustoiden ohi Sillanpäähän ja Räyringin kautta takaisin.

– Iltakyyti kiertää tiettyä runkoreittiä, mutta poikkeaa reitiltä hakemaan asiakkaan kotiportilta, ja viemään haluttuun pisteese

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä