Urheilu

Kaisa Mansikka-aho ja Horatio menestyivät kouluratsastuskisoissa

Veteliläinen, Perhonjokilaakson ratsastajia edustava Kaisa Mansikka-Aho ja Horatio Van’t Stelenhof sijoittuivat ja voittivat 6.-7.5. Hyvinkäällä kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa lapsiratsastajien luokissa.

Lauantaina ratsukko sijoittui toiseksi FEI lasten joukkue ohjelmassa prosentein 67,7%. Sunnuntaina ratsukko voitti FEI Lasten henkilökohtaisen ohjelman prosentein 64,935%. Kaisa ja “Teuvo” ovat kuluneella valmennuskaudella valmentautuneet Suomen maajoukkuerenkaassa lapsiratsastajissa. Valmennuksissa on käyty ahkerasti Ypäjän hevosopistolla.

– Hevonen oli rento ja hyväntuulinen koko viikonlopun, ja onnistuttiin hyvin omalla tasollamme, Kaisa Mansikka-aho kuvailee viikonlopun tunnelmaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tavoitteiksi tulevalle kaudelle Mansikka-aho nimeää SM-kilpailut ja mahdollisesti myös PM-kilpailut.

Samaisena viikonloppuna Perhonjokilaakson ratsastajat järjestivät Takalan tallilla harjoitustason kouluratsastuskilpailut, joihin osallistui mukavasti paikallisia ratsastajia. Kilpailut olivat samalla Pera Cupin ensimmäinen osakilpailu, seuraava osakilpailu kilpaillaan perjantaina 16.6. Karhulahden tilalla.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä