Tapahtumajutut

Menovinkki: Ullavassa pääsee tutustumaan keräilykorttipeleihin, jotka vievät fantasiamaailmaan

Keräilykorttipelejä esittelevä tapahtuma kutsuu nuorisoa tutustumaan strategiapelien fantastiseen maailmaan Ullavan Ylikylän Nuorisoseuralle, Ullavan Rahkoseen lauantaina 22.4. Kuusituntinen tapahtuma alkaa puolilta päivin ja pelimaailmaan voi tulla tutustumaan koko päiväksi tai sitten vain piipahtaa paikalla silloin, kun itselle parhaiten sopii ilman ennakkoilmoittautumista tai sisäänpääsymaksua. Nuorisoseurantalon puffetista on ostettavissa pelieväitä ja kahviotuotteita koko päivän ajan.

Korttipelitapahtuman tarkoituksena on mahdollistaa muun muassa Magic The Gathering -korttipeleihin tutustuminen matalalla kynnyksellä. Kyseessä on keräilykorteilla pelattava, fantasiamaailmaan sijoittuva strategiapeli, jonka pelikortit ovat englanninkieliset ja sisältävät taidokkaita ja seikkaperäisiä kuvituksia. Tapahtumassa kokeneet alan harrastajat pelaavat korttipelejä, esittelevät pelivälineistöä ja tarjoavat myös mahdollisuuden osallistua opastetusti itse pelaamiseen.

Pelien haastavuuden vuoksi sitä suositellaan yli 13-vuotiaille, mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita tutustumaan niin peleihin kuin itse nuorisoseurantaloonkin. Keräilykorteilla pelaaminen on mahdollisuus kehittää taktisia ja strategisia taitoja, saada uusi harrastus sekä -mikä parasta, tutustua uusiin ihmisiin! Pelatessa myös englanninkielen sanavarasto laajenee takuulla!

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Keski-Pohjanmaan Nuorisoseura yhdessä paikallisseuransa Ullavan Ylikylän Nuorisoseuran kanssa ja se on osa Keski-Pohjanmaan Nuorisoseuran maakunnallista, Aluehallintoviraston rahoittamaa Real life link -hanketta, jonka tarkoituksena on edistää nuorten osallisuutta yhteiskunnassa kansalaistoiminnan kautta. Hankkeen myötä järjestetään ympäri maakuntaa myös muita nuorisotapahtumia, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa ovat merkittävässä roolissa nuorten omat ideat ja osallistuminen.