Paikallisuutiset

Perhonjokilaakson verkkosivut uudistuivat – Tilaajien tulee aktivoida tunnukset uuteen verkkopalveluun, katso ohjeet täältä

Tilaajien tulee aktivoida omat Hilla-tunnukset uusissa verkkopalveluissa, katso ohjeet tunnusten luontiin

Perhonjokilaakson uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä kahvipöydissä oikein puhutaan.

Myös kännyköihin ladattava mobiilisovellus uudistuu. Uudistus tarkoittaa lukijoiden ja tilaaja-asiakkaiden kannalta sitä, että paikalliset ja alueellisetkin uutiset löytyvät jatkossa ketterästi käden ulottuvilta ja ajantasaisesti.

Uudistuksen myötä tilaajat pääsevät lukemaan sisältöjä siten, että vaihtavat jo olemassa oleviin tunnuksiin salasanan. Mikäli olet tilannut paikallislehden sekä Keskipohjanmaa-lehden, pääset lukemaan Keskipohjanmaa-lehden sisältöjä jälleen huomenna. Tämä liittyy verkkopalvelu-uudistukseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uusien asiakkaiden tulee luoda itselleen Hilla-tunnukset, jotka pääset tekemään täältä.

Ohjeet Hilla-tunnusten luontiin Kuva: Elina Korpiaho

Perhonjokilaakso-lehden verkkopalvelusta löytyy jatkossa joka päivä paikallisia uusia sisältöjä. Mobiilisovelluksen käyttäjät voivat räätälöidä sovelluksesta itselleen mieluisan muun muassa valitsemalla itseä kiinnostavat aihealueet. Uudistuksen myötä kommentointi jää pois verkkosivuilta joksikin aikaa, mutta otetaan uudelleen käyttöön myöhemmin.

Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

Paikalliset uutiset, tarinat ja tutut juttusarjat eivät muutu miksikään, ja ne löytyvät uusilta sivuilta kuten tähänkin asti. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Paikallismedian sisällöt ovat nyt entistä helpommin luettavissa missä ja milloin vain, Perhonjokilaakson va. päätoimittaja Maija Ahonen sanoo.

Verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen uudistuminen koskee kaikkia Hilla groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

Uudistuksen myötä paikalliset uutiset ovat paremmin luettavissa myös mobiilissa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä