Paikallisuutiset

Pula työvoimasta piinaa ravintola-alaa myös Perhonjokilaaksossa – työpaikkoja on avoinna, mutta hakijoita ei löydy

Pitkittyneen pandemian tuoma epävarmuus on ajanut työvoimaa alan vaihtoon, mutta myös koulutuksen suosio on pudonnut liki puolella.

Toimitusjohtajan tehtävistä luopuvan Merle Lingin mukaan työ Kampelissa on ollut antoisaa. Syy lähtöön on koronan aiheuttama epävarmuus.
Toimitusjohtajan tehtävistä luopuvan Merle Lingin mukaan työ Kampelissa on ollut antoisaa. Syy lähtöön on koronan aiheuttama epävarmuus. Kuva: Helena Koivusalo

Ravintola-ala kamppailee työvoimapulan kanssa ympäri Suomea. Ongelma on ajankohtainen myös Perhonjokilaaksossa – esimerkiksi Vetelissä sijaitsevaan Hotelli Kampelin ravintolaan on etsitty kokkia jo liki vuoden ajan.

– On ollut todella haasteellista löytää kokkia tai ekstraajia. Olemme hakeneet kokkia

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä