Paikallisuutiset

Pyöräilymaaottelu Kaustisen ja Vetelin välillä käynnistyi vuonna 1990 lehti-ilmoituksella – Seuraavana vuonna kuntarajalla oli juottopisteitä ja suorituksia kirjattiin yötä päivää

Perhonjokilaaksossa julkaistiin torstaina 26.4.1990 ilmoitus Kaustisen ja Vetelin välisestä pyörämaaottelusta. Pyörämaaottelua käytiin toukokuun ajan ja tuolloin kirjattiin kaikkiaan 7737 suoritusta. Vuonna 1991 pyöräily lähti lentoon, sillä suorituksia kirjattin 37 719 kappaletta.

Pyörämaaottelun alkuvuosina suorituksia kirjattiin huimia määriä. Innostusta oli ilmassa jo ensimmäisenä järjestämisvuotena, mutta vuonna 1991 pyöräilystä villiinnyttiin täysin.

Tästä se lähti liikkeelle, lehti-ilmoituksesta Perhiksessä. Maaottelun ensimmäisenä vuotena suorituksia kirjattiin 7737 kappaletta.
Tästä se lähti liikkeelle, lehti-ilmoituksesta Perhiksessä. Maaottelun ensimmäisenä vuotena suorituksia kirjattiin 7737 kappaletta. Kuva: Perhonjokilaakson arkisto

Perhonjokilaakson pääkirjoituksessa 24.5.1990 kilpailua luonnehdittiin näin: "Kamppailussa yhdistyy kaksi myönteistä asiaa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä