Helppo lainalaskuri tukena lainan hakemisessa

Helppo lainalaskuri on verkkopohjainen työkalu, joka auttaa löytämään omaan tulotasoon sopivan lainan. Lainalaskuri laskee käytännössä sekunnissa halutulle lainasummalle kuukausierän suuruuden. Lukujen perusteella on tämän jälkeen helppo hahmottaa, minkä suuruinen laina kuukausierineen sopii omaan talouteen parhaiten. Huomaathan, että lainalaskurin laskelma on aina arvio. Hakijan lopulliset lainaehdot, sisältäen maksuerän, riippuvat pankista ja pankin luottopolitiikasta.

Näin käytät lainalaskuria

Lainalaskuriin syötetään yleensä lainan määrä ja takaisinmaksuaika. Lainan määrä kertoo, kuinka paljon haluat lainata rahaa ja laina-aika sen, kuinka pitkäksi ajaksi haluat rahat lainata. Joissain laskureissa on mahdollista myös syöttää korkoprosentti ja lainan mahdolliset lisäkulut, kuten avauspalkkio tai tilinhoitomaksu. Kun olet syöttänyt nämä tiedot lainalaskuriin, laskuri laskee sinulle kuukausittaisen maksuerän ja luoton kokonaiskustannukset. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, kuinka paljon haluttu laina tulisi maksamaan koko laina-ajalta. Tiivistäen laskurin käyttäminen on niin helppoa, että siihen pitää vain syöttää pyydetyt tiedot, jonka jälkeen laskuri tarjoaa laskelman.

Mistä löydät lainalaskurin

Lainalaskureita löytyy useiden pankkien verkkosivuilta. Esimerkiksi suomalaisen Alisa Pankin suosittu lainalaskuri löytyy lainahakemuksen alusta sekä verkkosivulla että mobiilisovelluksessa. Käy Alisa Pankin kotisivuilla tai lataa mobiilisovellus ja tutustu, miten helposti lainalaskuri toimii.