Kotisali alle 500 eurolla – katso ostoslista

Sinun ei tarvitse hankkia kallista kuntosalijäsenyyttä tai huippuluokan välineitä pysyäkseen kunnossa. Jo alle 500 euron budjetilla voit luoda erittäin tehokkaan ja monipuolisen harjoittelurutiinin, joka onnistuu helposti kotona pienessäkin tilassa.

Budjetti kotisalin luomisen avain on suosia monipuolisia laitteita, jotka kohdistuvat useisiin lihasryhmiin ja tarjoavat erilaisia harjoitusvaihtoehtoja. Harkitse näitä kuntosalilaitteita

Säädettävät käsipainot 45 €

Käsipainot ovat uskomattoman monipuolisia. Voit suorittaa niillä laajan valikoiman erilaisia harjoituksia, jotka kohdistuvat eri lihasryhmiin, kuten hauiskäännöt, ranskalaiset punnerrukset, olkapäiden pystypunnerrukset ja painojen kanssa tehdyt askelkyykyt. Säädettävät käsipainot ovat erityisen kustannustehokkaita, koska ne tarjoavat useita painovaihtoehtoja yhdessä ja samassa laitteessa.

Vastuskuminauhat 10–20 €

Vastusnauhojen tehoa ei kannata aliarvioida. Vastuskuminauhoilla voit tehdä kokonaisvaltaisia harjoituksia haastaen lihaksiasi tavalla, johon painot eivät pysty. Ne ovat myös loistavia venyttelyyn, lämmittelyyn, kuntoutusharjoituksiin ja liikkuvuusharjoituksiin.

Joogamatto 20–30 €

Olipa kyseessä sitten jooga, pilates tai HIIT-treeni, hyvälaatuinen joogamatto on välttämätön. Valitse sellainen, joka on helppo puhdistaa, tarjoaa hyvän pidon ja on tarpeeksi paksu tarjoamaan mukavuutta lattialla tehtäviin harjoituksiin.

Hyppynaru 15 €

Hyppynaru on erinomainen väline aerobisen kunnon parantamiseen. Se auttaa parantamaan sydämesi terveyttä, koordinaatiota ja ketteryyttä. Lisäksi se on helppo varastoida ja ihanteellinen sekä sisä- että ulkotreenaamiseen.

Kahvakuula 15–50 €

Kuten käsipainot, kahvakuulat tarjoavat laajan valikoiman harjoitusmahdollisuuksia. Kahvakuulan heilautukset ja goblet-kyykyt ovat vain muutamia esimerkkejä liikkeistä, jotka vahvistavat koko kehoasi.

Leuanvetotanko 20–100 €

Leuanvetotanko on fantastinen lisä kotisalillesi. Leuanvedot ovat parhaimpia harjoituksia ylävartalon voiman kehittämiseen, mutta leuanvetotangon avulla voit treenata myös vatsalihaksia, puristusvoimaa sekä venyttää selän lihaksia.

Soutulaite 310 €

Soutulaitteet (linkki: https://gorillasports.fi/soutulaite ) tarjoavat kokonaisvaltaisen kuntoharjoituksen. Soututreeni kohdistuu käsivarsiin, jalkoihin ja keskivartaloon, tarjoten tasapainoisen harjoituksen, joka yhdistää voimaharjoittelun ja aerobisen harjoittelun. Kokonaisvaltaisuuden ansiosta soutulaite saattaa olla crosstraineria tai kuntopyörääkin monipuolisempi valinta kotisalille.

Huolellisella valinnalla voit siis todella luoda kattavan ja monipuolisen kotisalin alle 500 eurolla. Nämäkin kaikki välineet löytyvät helposti Gorilla Sportsin verkkokaupasta (linkki: https://gorillasports.fi/ ).