Ruoka

Leivän kysyntä normalisoitui alun hamstraamisen jälkeen –  Viime viikolla Pesolassa leivottiin poikkeuksellisesti myös lauantaina

Kaustisella toimivassa Pesolan leipomossa on mietitty, miten tuotanto saadaan pidettyä käynnissä, jos esimerkiksi moni työntekijä sairastuisi yhtä aikaa.

Leivän kysyntä kasvoi hetkellisesti, kun suomalaiset innostuivat hankkimaan kaappeihinsa varmuusvarastoja. Piikki tuntui Pesolan leipomossa asti.
Leivän kysyntä kasvoi hetkellisesti, kun suomalaiset innostuivat hankkimaan kaappeihinsa varmuusvarastoja. Piikki tuntui Pesolan leipomossa asti. Kuva: Karoliina Tunkkari

Leivän kysyntä on normalisoitunut viikon aikana takaisin tavalliselle tasolle, kertoo Kaustisella toimivan Pesolan leipomon toimitusjohtajaTimo Luoma.

– Kysyntäpiikki oli viime viikonloppuna ja alkuviikosta, mutta nyt menekki on tasaantunut loppuviikkoa kohden.

Kun koronaviruksen säikäyttämä kansa syö

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä