Liittymävertailu voi säästää sinulta kymmeniä euroja vuodessa

Puhelinliittymä on osa jokapäiväistä elämäämme, ja monille meistä se aiheuttaa satojen eurojen kustannukset vuodessa. Moni kuitenkin maksaa liittymistään enemmän kuin olisi tarpeen, ja edullisemman vaihtoehdon valitseminen voisi säästää vuosittain kymmeniä euroja. Puhelinliittymä on melkeinpä välttämätön menoerä, joka voi helposti viedä satoja euroja vuosittain. Useilla meistä on liittymä, jonka ominaisuuksia emme tunne tarkkaan.

Liittymä hankitaan usein kauppakeskuksen ständiltä, ja monet eivät päivitä sitä vuosiin, vaikka edullinen liittymätarjous päättyy tavallisesti 12 kuukauden kuluttua. Tämän seurauksena liittymästä tulee helposti maksettua liikaa. Vaikka kuukausittainen ero ei aina vaikuta suurelta, esimerkiksi 15 euron kuukausittainen säästö tarkoittaa vuositasolla jo 180 euron säästöä.

Vertaile puhelinliittymien hintoja säännöllisesti

Operaattoreiden liittymätarjoukset vaihtuvat usein, ja jopa liittymien nimet muuttuvat säännöllisesti. Samalla myös liittymien sisältö ja hinnat muuttuvat. Nopeasti vaihtuvien liittymäpakettien takia onkin järkevää vertailla liittymiä säännöllisesti, ja tarkistaa tarjoukset vähintään pari kertaa vuodessa.

Puhelinliittymä.com-sivusto kokoaa Suomen suosituimpien operaattoreiden uusimmat liittymätarjoukset yhteen paikkaan, jolloin eri operaattorien liittymien ja ominaisuuksien vertailu on helppoa. Nykyaikana yhä useammalla on käytössä myös mobiililaajakaista, joista operaattorit julkaisevat myös toinen toistaan parempia tarjouksia, jotka ovat voimassa rajoitetun ajan.

Monille meistä on mukavampaa vertailla ja tilata liittymiä netistä kuin pohtia tarjouksia ostoskeskuksessa. Netissä voit vaivattomasti vertailla eri liittymien ominaisuuksia ja hintoja ilman kiirettä, joten uuden liittymän tilaaminen on stressittömämpää.

Liittymän vaihtaminen on helppoa

Puhelinliittymän vaihtaminen käy nopeasti: voit tilata uuden liittymän verkossa muutamassa minuutissa, ja uusi operaattorisi lähettää sinulle sim-kortin postitse. Vanhaa liittymää ei tarvitse erikseen irtisanoa, sillä uusi operaattori hoitaa tämän automaattisesti puolestasi. Poikkeuksena ovat määräaikaiset sopimukset, joita ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden. Uutta liittymää valitessa kannattaakin välttää määräaikaisia sopimuksia.

Vertaile samalla sähkösopimukset ja vakuudettomat lainat

Puhelinliittymä.com tarjoaa kattavan valikoiman operaattorien liittymätarjouksia, ja nyt palvelun valikoimasta löytyy myös kattava sähkön kilpailutus ja lainavertailu. Voit tarkistaa puhelinliittymien hinnat ja samalla kätevästi vertailla ajankohtaisia sähkötarjouksia sekä tutustua kattavaan lainavertailuun.

Lainavertailusta löydät useita pankkeja, rahoituslaitoksia ja lainanvälityspalveluja, joiden kautta voit hakea uutta lainaa netistä, kilpailuttaa nykyisen lainasi tai yhdistää useamman lainan yhdeksi suuremmaksi lainaksi ilman vakuuksia ja takaajia. Näin voit säästää rahaa ja tehdä taloudellisesti järkeviä valintoja helposti yhdellä sivustolla.

Lue lisää aiheesta: Puhelinliittymä.com