Pääkirjoitukset

Pääkirjoitus: Verkossa on paikallista sisältöä joka päivä

Maija Ahonen. Kuva: Tiina Palola

Miksi tätä ja tuota juttua ei saa lukea ilmaiseksi? Tähän kysymykseen törmää aina silloin tällöin Facebookissa Perhonjokilaakson verkkojuttujen kommenttikentässä.

Vastaus on yksinkertainen ja joka kerta sama: sosiaalisessa mediassa markkinoidaan monenlaisia maksullisia palveluita, joihin kuuluu myös paikallislehti. Alue ja sen ihmiset ansaitsevat laadukkaita mediasisältöjä paikallisista asioista. Nämä sisällöt eivät synny ilman ammattitekijöitä. Tilaustulot ovat puolestaan paikallismedian olemassaolon edellytys. Tälläkin hetkellä Perhonjokilaakson digitilauksen kuukausimaksu on reilusti alta kympin. Jokainen voi pohtia, onko se paljon vai vähän.

Perhonjokilaakson uudet verkkosivut julkaistiin tiistaina. Samalla myös kännyköihin ladattava mobiilisovellus uudistui. Sovelluksen käyttäjät voivat räätälöidä palvelusta mieluisan muun muassa valitsemalla itseä kiinnostavat aihealueet.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Perhonjokilaakso ilmestyy printtinä vain kerran viikossa, mutta verkossa on tuoretta paikallista sisältöä joka päivä.

Perhonjokilaakso ilmestyy printtinä vain kerran viikossa, mutta verkossa on tuoretta paikallista sisältöä joka päivä. Uudistuneiden palveluiden myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille aikaisempaakin monipuolisempia verkkosisältöjä. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

Jotta pääset tutustumaan uusiin sivuihin, tilaajan täytyy aktivoida omat Hilla-tunnukset. Ohjeet siihen löytyvät tästä. Jos kaikki ei suju kuin Strömsössä, apua löytyy asiakaspalvelusta.

Uusi on aina uutta ja vaatii opettelua niin tekijöiltä kuin lukijoiltakin. Vastaamme mielellämme kysymyksiin. Myös palautetta kannattaa antaa, jotta voimme tehdä verkkosivuista vieläkin toimivammat.

Lue myös:

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Perhonjokilaakson verkkosivut uudistuivat – Tilaajien tulee aktivoida tunnukset uuteen verkkopalveluun, katso ohjeet täältä

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä