Paikallisuutiset

Peuran polun pohjoisosissa on kesän aikana kunnostettu varaustupia – Sievin Maasydänjärvelle esteettömiä retkikohteita

Kolmen maakunnan alueella kulkevan Peuran polun vaellusreitin taukopaikkoja on kunnostettu kuluneena kesänä ahkerasti. Paikoin rakennustöissä on hyödynnetty vanhoja rakenteita muokkaamalla niitä uusiin käyttötarkoituksiin. Sievissä puolestaan on kehitetty lähivirkistyskohteita ja esteettömiä palveluita.

Oranssit reittimerkit puissa ohjaavat 77 kilometrin mittaiselle Peuran polun runkoreitille Perhosta Reisjärvelle. Siniset täplät taas ovat Koirasalmesta lähtevän rengasreitin Hirvaan kierroksen merkit.
Oranssit reittimerkit puissa ohjaavat 77 kilometrin mittaiselle Peuran polun runkoreitille Perhosta Reisjärvelle. Siniset täplät taas ovat Koirasalmesta lähtevän rengasreitin Hirvaan kierroksen merkit. Kuva: Sanni Aho

Perhosta Lestijärven kautta Reisjärvelle kulkevalla 77 kilometrin mittaisella Peuran polulla on kesän aikana kunnostettu ja rakennettu uutta reitin pohjoisosien taukopaikoille.

Reisjärvellä Saarijärvelle on rakennettu kokonaan uusi varaustupa, sillä vanha autiotupa oli korjauskelvoton. Neljän hengen

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä