MAINOS

Hyvä sisältö on mainostajallekin tärkeää

Käyttöauto Oy:ssä tiedetään, että sanomalehti luetaan tänä päivänä varsin tarkasti. Käyttöauto on mainostanut säännöllisesti Keskipohjanmaassa, satunnaisesti Kokkola-lehdessä sekä Kalajokilaaksossa. 

Merkkimainonnassa pitää Käyttöauton paikallisjohtaja Juha Vainionpään mielestä muistaa, että vaikutukset voivat näkyä vasta jonkin ajan kuluttua – toisin kuin vaikka päivittäistavarakaupan mainonnassa.

- Viikonloppunäyttelyn mainonnan mittaus on taas helpompaa. Sanomalehden kiinnostavuutta lisää digitaalisten näköislehtien tulo perinteisen paperilehden rinnalle - tai nykyään joskus myös niiden tilalle.

Vainionpään mielestä myös mainostajan kannalta on tärkeää, että lehden kokonaisuus on lukijaa kiinnostavaa.

- Lehden toimitettu sisältö pitää olla hyvää, ajankohtaista ja lukijan omaa tietämystä lisäävää. Tämä kaikki tuo meille ilmoittajille lehden lukijan asiakkaaksemme, Vainionpää toteaa.

Lehden toimitettu sisältö pitää olla hyvää, ajankohtaista ja lukijan omaa tietämystä lisäävää. 

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino julkaisee 10 eri sanomalehteä. Konsernin lehtiin kuuluvat maakuntalehti Keskipohjanmaa, aluelehti Kalajokilaakso, kaksi kaupunkilehteä Kokkola-lehti ja Selänne sekä paikallislehdet Haapavesi-lehti, Kalajokiseutu, Lestijoki, Perhonjokilaakso, Nivala-lehti ja Pietarsaaren Sanomat. Pietarsaaren Sanomilla on lisäksi viikkolehti PS-Pulssi ja Kalajokilaakson keskiviikon numero jaellaan talouksiin ilmaiseksi.


1 Keski-Pohjanmaan Kirjapainon lehdet saavat viikoittain jopa yli 800 000 lukukertaa printissä ja digissä.

2 Lehtien sisällössä kerrotaan alueemme asukkaita koskettavista aiheista, ihmisistä ja ilmiöistä. Sisältö on aidosti alueellista ja paikallista asiaa.

3 Tänä vuonna parhaillaan yhdessä lehdessä on ollut jopa 212 eri mainosta. (Kokkola-lehti 5.4.2017)

4 Maakuntalehti Keskipohjanmaa juhlii tänä vuonna 100-vuotista matkaa ja aluelehti Kalajokilaakso 90-vuotista ilmestymistä.

5 Konserni on investoinut ja kehittänyt voimakkaasti lehtien digitaalisia palveluita. Kaikki tilattavien lehtien sisällöt ovat luettavissa plus-palveluista, missä sisältöä on helppo lukea myös mobiilista.


Tutustu mainonnan mahdollisuuksiin ja Erotu-tarjouskampanjaan tästä