MAINOS

Uusi vuosi, uudet näkökulmat

MAINOS
Vuoden vaihtuessa Keskipohjanmaan verkkopalvelussa ja mobiilisovelluksessa alkaa ilmestyä uusia loistojuttuja! 

Loistojutut ovat Keskipohjanmaan tilaajille tarkoitettuja arvosisältöjä. Loistojutut tarjoavat lukijoille puheenaiheita, taustoittavia juttuja ja yllätyksiäkin. Ensimmäiset loistojutut voit lukea digipalveluistamme 1. tammikuuta ja sen jälkeen joka päivä.

Loistojutut kuuluvat vain tilaajille, eikä niitä voi lukea maksutta.

Jutut kertovat perusteellisesti ja taustoittavasti oman kotiseudun asioista, ihmisistä ja ilmiöistä. Jos haluat tietää, mistä nyt juuri keskustellaan, kannattaa olla tilaaja.

Vuoden alusta näköislehti muuttuu entistä luettavammaksi ja mukaan tulee lukuruudut, joista juttuja on mukavampi lukea. Myös kuvat kuvateksteineen aukeavat helpommin katseltaviksi.

Keskipohjanmaan kaiken digisisällön saat kätevästi mukaasi lataamalla sovelluskaupastasi Keskipohjanmaa uutissovelluksen puhelimeen  tai lukemalla verkkosivulta keskipohjanmaa.fi.  Luomalla tunnukset osoitteessa www.keskipohjanmaa.fi/luotunnukset digi- ja kestotilaaja saa kaiken digisisällön mm. näköislehden, päivän tuoreimmat uutiset, kuvia ja videoita -missä ja milloin vain!

Keskipohjanmaa tarjoaa paperilehdessä ja digikanavissa vilkasta keskustelua, päätösten taustoja avaavia laajoja juttuja ja kiinnostavia henkilöitä. Lehdessä on vuoden 2019 kunniaksi lisää tehtäviä ja erilaisia uusia palstoja.

Meille Keskipohjanmaassa on tärkeätä, että lukijat osallistuvat lehden tekemiseen.

Teemme juttuja lukijoille sellaisista aiheista, jotka sinua aidosti kiinnostavat. Keskipohjanmaan tarkoituksena on kertoa lukijoille läheisistä asioista, puolustaa seudun asukkaita, luoda turvallisuutta, koota monimutkaisen maailman sirpaleita. Olemme paikallisia, mutta seuraamme myös muun maailman menoa.

Keskipohjanmaan mielipidepalstat tarjoavat mainion alustan räväkällekin keskustelulle. Tule mukaan lukemaan ja tekemään lehteä, joka ilmestyy digitaalisesti ja paperille painettuna. Tavoitteena on julkaista lukemista kaikissa kanavissa niin, että sinä asiakkaana saat valita, missä ja miten nautit paikallisista sisällöistä.

Toimitus odottaa juttuvinkkejä:
WhatsApp ja tekstiviesti numeroon 0400 365601 tai
Sähköpostilla toimitus@kpk.fi

Tiina Ojutkangas
päätoimittaja