MAINOS

Nopeus on valttia pyöräkaupoilla

MAINOS

Nopeus on valttia pyöräkaupoilla

Katupöly ja pyöräkuume nousevat samoihin aikoihin. Keväällä pyöräkauppiaiden valikoimat ovat parhaimmillaan, mutta suosituimmat mallit myydään usein loppuun jo alkukeväästä. Uudesta pyörästä haaveilevan kannattaa siis olla liikkeellä hyvissä ajoin. ”Erilaisten mallien menekin ennustaminen sisäänostettaessa on erittäin vaikeaa. Koska tehtaiden toimitusajat pyörien suhteen ovat varsin pitkät, loppuunmyytyä pyörää on vaikea saada lisää varastoon samalle kaudelle.”, kertoo HalpaHallin polkupyörävalikoimasta vastaava ostaja Marko Virta. ”Kannattaa siis toimia heti, kun omiin tarpeisiin sopiva pyörä löytyy” ja valintaa helpottamaan olemme toteuttaneet pyörien ostajan oppaan joka löytyy täältä 

Valikoima valtavimmillaan

Yksivaihteiset peruspyörät ovat edelleen suosituimpia, mutta Suomen ilmastoon ja maastoon mainiosti sopivien paksurenkaisten fatbikejen kysyntä kasvaa vauhdilla. 

Esim. pääkuvassa oleva Extreme Fatbike hintaan 399€  26" renkailla on kevään ja kesän hitti, lisätietoja pyörästä löydät täältäNykyään myös entistä useampi valitsee sähköpyörän, jolla pidempikin  matka taittuu vaivattomasti. Sähköpyörä on oivallinen valinta esim. työmatkapyöräilijälle tai lempeään kunnonkohotukseen.

Sähköavusteinen Ecobike 7 vaihteisena hintaan 995 €, klikkaa kuvaa lisätietoihin


Pyöräilystä nauttiminen edellyttää, että pyörä on oikean kokoinen ja käyttötarkoitukseen sopiva, silmää miellyttävää ulkonäköä unohtamatta. HalpaHallin valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle se oikea – verkkokaupasta on tilattavissa yli 100 erilaista pyörävaihtoehtoa! Xtreme-polkupyörät ovat HalpaHallin valikoiman sydän. Niitä on myyty HalpaHallissa yli 20 vuotta ja mallit on vuosien saatossa hiottu asiakkaiden toiveita ja tarpeita vastaaviksi. Xtreme on ennen kaikkea toimiva ja edullinen mallisto. 


Suosittu Xtreme Legend kombipyörä hintaan 179 €, klikkaa kuvaa lisätietoihin.


Tunturi, Insera ja Ghost täydentävät mahtavaa valikoimaa ja tarjoavat kuluttajalle lisää vaihtoehtoja niin väreissä kuin ominaisuuksissa, koko HalpaHallin pyörävalikoiman löydät verkosta https://www.halpahalli.fi/liikunta/pyoraily.html   

Insera Lizard lasten ja nuorten pyörä  joustohaarukalla hintaan 249€


Tunturi Juliana Lady City, hyvin varustettu naisten hybridipyörä hintaan 299€


. Ghost Kato 29" maastopyörä Shimanon laadukkailla osilla hintaan 529€

Juhlamummis viisikymppisen HalpaHallin kunniaksi

Vanha kunnon mummopyörä on yksi pyörämaailman kestosuosikeista. ”HalpaHallin juhliessa 50-vuotista historiaansa päätimme tehdä myös viimeisen päälle edustavan mummopyörän”, paljastaa Virta. Xtreme Hilma edustaa perinteistä suomalaista mummopyörämallia ja juhlavuoden Jubileum-versioon lisättiin kolme vaihdetta. ”Hilma Jubileum on oma suosikkini, koska malli on perisuomalainen ja lisäksi tähän juhlaversioon on laitettu vähän parempaa varustelua. Ja tietysti hinta on täräytetty kohdalleen. Näitä riittää tosin vain niille, jotka ovat ajoissa liikkeellä!”

Xtreme Hilma Jubileum on HalpaHallin 50v juhlavuoden erikoismalli hintaan 199€


Turvallisuutta ja käytännöllisyyttä lisävarusteilla

Pääasia turvallisuuden kannalta on tietysti kypärä.  Niitä onkin todella paljon erilaisissa malleissa ja väreissä. Kun kypärä on kantajalleen sopiva ja mieluinen, sitä käytetään. Tutustu kypärävalikoimaan tästä. Lukon, valaisimen ja pumpun tulisi myös löytyä jokaisen pyöräilijän tarvikkeista. Erilaiset korit, laukut ja kotelot auttavat kuljettamaan tavaroita näppärästi. Isompiin kuljetustarpeisiin HalpaHallin valikoimasta löytyvät mm. lastenistuimet ja lastenkuljetuskärryt sekä peräkärryt tavaroiden kuljettamiseen.