MAINOS

Vertailu yllätti: Joustoluotto on nyt luottokorttia edullisempi vaihtoehto

MAINOS -

Useimmilla kuluttajilla Suomessa on mielikuva joustoluotoista ja kulutusluotoista kalliina vaihtoehtoina esimerkiksi luottokortille. Joustoluotto.com vertaili eri luottokorttien ja joustoluottojen todelliset vuosikorot. Vertailun tulos yllätti. Useimmissa tapauksissa luottokortti osoittautui kalliimmaksi vaihtoehdoksi kuin joustoluotto. 

Suomen hallituksen asettama väliaikainen lakimuutos astui voimaan heinäkuussa 2020. Väliaikainen lakimuutos rajoittaa vakuudettomien lainojen korot 10 prosenttiin. Väliaikaisen lain tarkoituksena on hillitä kuluttajien velkaantumista koronaviruksen aiheuttamassa kriisissä. Korkokatto ei kuitenkaan koske luottokortteja ja osamaksusopimuksia.

Luottokorttivertailu

Vertailimme luottokorttien korot. Valitsimme vertailuun OP:n, Danske Bankin, S-Pankin ja Nordean luottokortit. Katso vertailun tulos alta.

OP-Visa

Osuuspankki tarjoaa asiakkailleen useita eri vaihtoehtoja luottokortille. Valitsimme vertailuun edullisimman luottokortin, joka sisälsi 2000 euron luottoraja. OP:n verkkosivujen mukaan OP-Visa luottokortin todellinen vuosikorko on 2000 euron luottorajalle laskettuna 14,15%.

Danske Bank - Mastercard Gold

Danske Bankin luottokorteista valitsimme myös edullisimman vaihtoehdon, joka sisältää OP-Visan tapaan 2000 euron luottorajan. Danske Bankin verkkosivuilta löytyvän tiedon mukaan luottokortin todellinen vuosikorko on 15,4% laskettuna 2000 euron luotolle.

S-Etukortti Visa

Vertailun edullisin luottokortti oli S-Pankin tarjoama S-Etukortti Visa, jonka todellinen vuosikorko on S-Pankin verkkosivujen mukaan 11,375% laskettuna 1500 euron luotolle.

Nordea Credit

Nordea Credit osoittautui vertailussa kalleimmaksi luottokortiksi. Nordea Credit luottokortin todellinen vuosikorko on Nordea verkkosivujen mukaan 1500 euron luotolle laskettuna 17,9%.


Kilpailuta joustoluotto luottokorttilaskun tilalle, korko alk 4,5%

Joustoluotto.com palvelun avulla voit kilpailuttaa ja vertailla joustolainatarjoukset helposti ja nopeasti. Saat useita luottotarjouksia yhdellä hakemuksella. Palvelussa on mukana yli 30 eri pankkia ja luottolaitosta. Tarjottavat korot vaihtelevat 4,5 prosentista 10 prosenttiin. Myönnettyyn korkoon vaikuttavat hakijan tulot, työtilanne sekä ikä. 

Kilpailuttamalla joustoluoton Joustoluotto.com -palvelun avulla säästää siis aikaa ja rahaa. Palvelun käyttö on ilmaista ja se ei sido hakijaa ottamaan lainaa. Kilpailuttaminen on siis täysin riskitöntä.

Voit siirtyä kilpailuttamaan joustoluoton napsauttamalla tästä!


Miten joustoluotto eroaa normaalista luotosta? 

Joustoluotto käsitteenä on useimmille suomalaisille tuttu. Joustoluoton käyttäminen on hyvin samanlaista kuin luottokortin. Joustoluottoa hakevalle henkilölle myönnetään tietty luottoraja, jonka puitteissa rahaa voi nostaa käyttöön. Joustoluottoa on mahdollista hakea 2000 eurosta aina 60 000 euroon asti. Joustoluotto siis mahdollistaa myös suuremmat hankinnat kuin perinteisellä luottokortilla ostaminen. Joustolainan takaisinmaksuajan voi valita yhdestä vuodesta aina viiteentoista vuoteen asti.

________________________________________
Joustoluotto.com on osa Creditler -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa. Palvelujen tavoitteena on auttaa kuluttajia löytämään edullisimmat lainat ja luotot.