MAINOS

Intersportin Tommi Martikainen kuvaa Kaupan ja kulttuurin yön aikaista tunnelmaa kaupassa poikkeukselliseksi: "Rento meininki on upeaa"

MAINOS -

Kauppakeskus-Chydeniassa Intersport-kauppaa pitävä Tommi Martikainen kuvaa Kaupan ja kulttuurin yön aikaa todella poikkeukselliseksi liikkeessä. Hänen mukaansa kaikesta näkee, että ihmisillä ei ole tuolloin kiire mihinkään.

- Liikkeessä aistii, että ihmisillä on hyvä fiilis ja rento meininki. On ollut todella mukava seurata, kun aikaisempina kertoina illan aikana kauppaan on syntynyt samanhenkisiä kaveriporukoita, ja he voivat pitkäänkin jutella keskenään kuulumisia. 

Martikainen korostaa juuri tapahtuman yhteisöllisyyttä.

- Perjantai-illasta on muodostunut eräänlainen tuttujen kohtaamispaikka. Ja samalla tietysti kuluttajat huomaavat millaisia palveluja keskustan alueella on.

Kauppias itse näkee tapahtuman vetovoimana kaksi kärkeä: Toisaalta itse tapahtuma pienine ohjelmanumeroineen ja toisaalta eri kauppojen asiakkaita houkuttelevat tarjoukset.

- Nämä tekijät luovat tapahtuman, minkä kaltaista toivoisi järjestettävän useammankin kerran vuodessa, Martikainen sanoo.

Kaupan ja kulttuurin yö järjestetään tänä vuonna Kokkolassa 11. syyskuuta jo kahdeksetta kertaa. Monet kaupat ovat avoinna poikkeuksellisesti useamman tunnin pidempään kuin normaalisti, ihan pimeille tunneille saakka.

Tarkemmin tapahtumasta >>>


Keskipohjanmaa julkaisee päivää ennen tapahtumaa eli 10. syyskuuta oman lehden, missä kerrotaan muun muassa tarjouksista eri kaupoissa.

Tule mukaan Kaupan ja kulttuurin yön omaan lehteen.