MAINOS

Kotona-messut järjestetään Kokkolassa hygienia-asiat huomioiden – ”Ihmisillä on nyt aikaa ja tarvetta panostaa kodin viihtyvyyteen"

MAINOS -

Kotona-messut järjestetään aiemmin suunnitellusti syyskuun 19. ja 20. päivä Kokkolan Urheilutalolla koronatilanteeseen liittyvät viranomaisten ohjeistukset huomioon ottaen.

- Näytteilleasettajia tulee nyt noin 70, joten tapahtuma voidaan järjestää väljemmästi kuin aiemmin.  Seuraamme myös jatkuvasti yhtäaikaista kävijämäärää ja ohjeistamme turvavälien noudattamista. Toivommekin kaikkien kävijöiden sekä näytteilleasettajien kunnioittavan ohjeistuksia, näin varmistamme tapahtuman turvallisen järjestämisen myös tänä poikkeusaikana,  myynti- ja tapahtumapäällikkö Asla Ohtamaa KPK Eventsistä kertoo.

Näytteilleasettajat odottavat vuodesta 2002 lähtien järjestettyä tapahtumaa.

-  Ihmisillä on nyt aikaa ja tarvetta panostaa kodin viihtyvyyteen. Vuosi on ollut haastava monille näytteilleasettajille ja kumppaneillemme, kun valtaosa tapahtumista on jouduttu perumaan. Haluamme olla mahdollistamassa myös heille toiminnan jatkamista. Messut on monille yrityksille tärkeä myynti- ja markkinointikanava, myynti- ja tapahtumapäällikkö Niina Palosaari sanoo.

Messuhalleissa on laaja kattaus rakentamisen, remontoimisen, sisustamisen ja kodintekniikan palveluita ja tuotteita.

- Uutuutena messujen aikana on kävijöillä mahdollisuus osallistua DIY-työpajoihin, joissa tehdään erilaisia sisustusesineitä asiantuntijan opastuksella, Niina jatkaa.

Julkkistähtinä messuilla nähdään tänä vuonna muun muassa useista tv:n remonttiohjelmista tuttu Ville Heino. Hän kertoo kansanomaisesti vinkkejä rakennus- ja remonttisuunnitteluun sekä toteutukseen. Huippukokki Aki Kinnunen tarjoilee maistiaisia Powerin osastolla.

Messutapahtuma on auki Urheilutalolla viikonlopun kumpanakin päivänä tavanomaisesti kello 10-16.

- Aiempina vuosina keskipäivän jälkeen on kaikkein vilkkainta ja viimeinen tunti on hiljaisinta. Nyt toivotaan, että kävijöitä on mahdollisimman tasaisesti koko ajan, Ohtamaa sanoo.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja ennakkoon 10 euron hinnalla, ovella lippujen hinnat ovat 14 euroa.

- Eli suosimme sitä, että liput ostetaan ennakkoon. Tämä vähentää mahdollista jononmuodostusta lipunmyyntiin. Messuvieraille on heidän halutessaan tarjolla myös kasvomaskeja, Asla Ohtamaa kertoo.

Messutapahtuman aikana Suntin rannalla järjestetään samanaikaisesti myös kalamarkkinat.


Lue laajemmin tapahtumasta >>>


Messujärjestäjän, KPK Eventsin turvallisuusohjeet niin näytteilleasettajille kuin messuvieraille >>