MAINOS

Tiesitkö? - Näin lainojen yhdistäminen onnistuu parhaiten

MAINOS -


Oletko sinulla kaksi tai jopa useampi laina maksettavana? Oletko miettinyt miten lainojen yhdistäminen voisi helpottaa kotitalouttasi?

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan, että tällä hetkellä maksettavana olevat lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi. Lainojen yhdistely ei pienennä velkasummaa, mutta se auttaa monella muulla tavoin hallitsemaan omaa talouttasi paremmin.

Lainojen yhdistäminen mahdollistaa pienemmät lainakulut sekä alhaisemman kuukausierän. Yhdistä lainat yhteen selkeämpään ja edullisempaan kokonaisuuteen, niin sinulta jää useista lainoista, luottokorttiveloista, osamaksuista sekä mahdollisista pikavipeistä kertyvät korko – ja kulumaksut kokonaan pois. Solmimalla useamman lainasopimuksen sijaan yhden lainasopimuksen, säästät jatkossa summan, joka aiheutuu monen lainan aiheutumista lainanhoitokustannuksista.  

Mistä lainojen yhdistäminen kannattaa aloittaa?

Yhdistelylainan tarkoitus on yhdistää nykyiset lainat yhteen selkeämpään lainaan, jossa lainan takaisinmaksu on sovitettu asiakkaalle sopivaksi. Netissä lainoja voi yhdistää ilman takaajia tai vakuuksia jopa 60.000 euroon saakka. Maksuaikaa lainalle saa lainasummasta riippuen 1 – 20 vuotta. Yhdistelylainan hakemisen voi aloittaa netissä milloin vain.

Lainojen yhdistämiseen tarkoitettua lainaa kannattaa hakea VertaaLainaa.fi kautta, koska he tekevät yhteistyötä yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Tämä tarkoittaa, että yhdistelylainaa hakevan henkilön lainahakemus kilpailutetaan sen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen kaikkien kilpailutuksessa mukana olevien lainantarjoajien välillä. Tämä mahdollistaa saamaan lainojen yhdistämiseen tarkoitetun lainan hyvin kilpailukykyisillä lainaehdoilla sekä korolla.

Yhdistelylainan korko ja muut lainaehdot määräytyvät sen mukaan, kuinka paljon haet lainaa? Ja millaisen laina-ajan haluat yhdistelylainaan? Ehtoihin ja lainatarjousten määrään vaikuttaa myös maksukykysi sekä otatko lainaa varten rinnakkaishakijan, kuten avo- tai aviopuolisosi. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että mitä suurempaa lainaa haetaan, sen pienempi on yhdistelylainan korko. Pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainakorot ovat alkaen 4,19 prosenttia. Tarkan arvion lainasi korosta, kuluista ja lainaehdoista saat lähettämällä maksuttoman lainahakemuksen kilpailutettavaksi VertaaLainaa.fi palveluun.  

Näin yhdistät lainat VertaaLainaa.fi palvelun avulla:

· Laske lainat yhteen, jotka haluat yhdistää

· Täytä maksuton hakemus VertaaLainaa.fi sivuilla

· Lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu kilpailuttaa sinulle edullisimman yhdistelylainan pankkien ja rahoitusyhtiöiden välillä

· Vertaile lainatarjouksia ja valitse itsellesi sopivin yhdistelylaina

· Allekirjoita lainasopimus verkkopankkitunnuksilla

· Maksa uudella yhdistelylainalla nykyiset lainat ja luotot kokonaan pois

· Jatkossa lyhennät yhtä edullisempaa lainaa.

Kuten huomaat, lainojen yhdistäminen ei ole laisinkaan vaikeaa. VertaaLainaa.fi hoitaa lainahakemuksen kilpailuttamisen puolestasi ja pääset jo saman päivän aikana vertailemaan lainatarjouksia. Lainahakemuksen täyttäminen on kaikkien pankkien asiakkaille täysin maksutonta eikö lainatarjouksien vastaanottaminen tai vertailu sido sinua vielä mihinkään.

Tutustua aina kaikkiin lainatarjouksiin ja vertaa tarjouksia nykyisiin lainoihisi. Näet lainatarjouksista aina yhdistelylainan korkojen lisäksi lainan todellisen vuosikoron sekä lainaan liittyvät takaisinmaksuehdot. Usein kilpailuttamisen ja tarkemman lainavertailun avulla asiakas löytää itselle uuden yhdistelylainan, jonka avulla hän voi yhdistää useammat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainasopimukseksi.  

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä?

Yhdistämällä lainat, pääsee eroon monen lainan päällekkäisistä korko – lainanhoitokustannuksista.

Lainojen yhdistäminen selkeyttää taloudenhallintaa, kun jatkossa tarvitse maksaa vain yhtä lainaa.

Yhdistelylainaan voi ottaa muutaman vuoden pidemmän maksuajan, jolloin lainan kuukausierä pienenee.

Kilpailuttamalla yhdistelylainan sille saa nykyisiä lainoja matalamman lainakoron, jolloin laina on edullisempi kuin useammat lainat aikaisemmin.

Luottojen ja lainojen yhdistäminen ei maksa VertaaLainaa.fi palvelun avulla mitään, joten sitä kannattaa kokeilla.