MAINOS

Hiekkasärkät Areena – Moneksi muokkautuva tapahtumakeskus mieleen jäävissä maisemissa

MAINOS -
Mitä jos järjestämästäsi tapahtumasta jää mieleen asiasisällön ohella myös upea miljöö? Esimerkiksi kilometrien hiekkarannat ja suomalaisittain jopa uskomattoman kaunis merenranta.
Tällaisen tapahtuman voit toteuttaa Kalajoella, silmää hivelevissä Hiekkasärkkien maisemissa esimerkiksi Hiekkasärkät Areenalla.
Kävelyetäisyydellä Areenasta on muun muassa useita hotelleja, kylpyläkeskus sekä todella monipuoliset matkailualueen muut palvelut. 
Tässä hallissa odotetaan juhlatilaisuuden alkua tunnelmavalaistuksessa.

Hiekkasärkät Areena on yli 3000 m2 elämysten ja liikunnan keskus aivan Kalajoen vilkkaan matkailukeskuksen yhteydessä.

- Areena on monipuolisesti muunneltavissa periaatteessa lähes minkälaiseen tapahtumaan tahansa. Päädyssä olevien isojen sähköovien kautta hallia voi laajentaa tarvittaessa vieressä sijaitsevalle lentokentän alueelle, KPK Eventsin myynti- ja tapahtumapäällikkö Titta Tilvis kertoo.

Areenalla voi järjestää konsertteja, henkilöstöjuhlia, asiakastilaisuuksia, gaalailtoja, messutapahtumia ja paljon muuta.
Kiinteitä katsomopaikkoja hallissa on noin 1000 ja sisälle mahtuu 2500 ihmistä.

- Kiinteistössä on todella paljon potentiaalia erilaiseen käyttöön. Myös Hiekkasärkkien alueen upeat puitteet ja tuhannet vuodepaikat mahdollistavat isojenkin tapahtumien järjestämisen.

Areenalla ja Hiekkasärkkien ympäristössä järjestetään esimerkiksi Kokoomuksen puoluekokous kesäkuussa 2022.

- KPK Evetsin kautta hallin vuokraaja voi ostaa lisäpalveluina vuokrauksen yhteydessä mm. rakenteet ja kalusteet, lipunmyynnin, tapahtumatekniikan, medianäkyvyyden ja tapahtumakoordinoinnin sekä tapahtumabrändin suunnittelun, painotyöt ja markkinointimateriaalit.

Tavanomaisesti Areenan kentällä on Fifa-luokituksen täyttävä keinonurmipinnoite. Keinonurmen koko on 40 x 56 metriä. Areenalla treenaa säännöllisesti mm. useat alueen jalkapallojoukkueet.

Tapahtumia koordinoi KPK Yhtiöihin kuuluva KPK Events.  Hallin tuontivuokrauksia operoi Hiekka Booking.


Hallissa voi järjestää vaikkapa messuja.

    
 

Tapahtumajärjestäjlle laajemmin Areenasta >>

Katso KPK Evetsin muita tapahtumia >>