MAINOS

Kokkolan juhlavuoden yritysjutuissa esillä huippuosaaminen lattiapinnotteissa sekä maanrakennus- ja kuljetusalalla

MAINOS -

Laadulla hintakisaa vastaan

Meidän ainoa kilpailuvaltti on laatu. Jos alamme tehdä töitä nollakatteella tai tappiolla, silloin laatu kärsii. Alalla on armoton hintakisa, mutta siinä ei ole mitään järkeä, että alamme kantamaan rahaa työmaille, sanoo Pohjanmaan Erikoislattiat Oy:n toimitusjohtaja ja toinen omistaja Jesse Rannankari.

Lue koko yritysjuttu täältä >>

Teksti: Jorma Uusitalo, kuva: Ville Hyytinen


Tallqvistilla juuret syvällä Kokkolan maaperässä

 - Julkisten infrahankkeiden lisäksi meillä on vahva kokemus esimerkiksi kaivannais- ja satamateollisuudesta sekä valmistavasta energiateollisuudesta,  Christoffer Tallqvist kertoo.


Maanrakennus- ja kuljetusalalla toimivassa Tallqvistin perheyrityksessä kolmas sukupolvi on siirtymässä vähitellen kuskin paikalle. Markkinoita yhtiö hakee entistä enemmän myös yksityiseltä sektorilta.

Lue koko yritysjuttu täältä >>

Teksti ja kuva: Jorma Uusitalo

Juhlavuoden yritysjutut nostavat esiin rohkeutta yrittää

Kokkola 400-juhlavuoden aikana KOSEKin kanavissa on nostettu esiin yritysjuttujen avulla alueemme yrittäjiä. Juhlavuoden tunnuslause kuuluukin: Rohkene, onni seuraa kyllä. Tavoitteenamme on ollut tuoda esiin yrittäjiä, jotka ovat omalla rohkeudellaan luoneet uutta, työllistäneet, yrittäneet ja selvinneet haasteista.  

Rohkeutta on monenlaista; joskus suurta ja näyttävää, joskus pienempää ja henkilökohtaista. Yritystarinoissa löysimmekin monenlaisia tarinoita rohkeudesta; isoja ja pieniä, kaikkia niitä mitä arjessa ja toimivassa yhteisössä tarvitaan.  

Yritysjuttujen aiheet löytyivät monella eri tavalla; peilaten juhlavuoden eri teemoja, sekä otimme vastaan ideoita yritysjuttuihin sopivista yrittäjistä pitkin juhlavuotta. Alkuvuodesta yritysjutut katsovat hieman taakse historiaan. Juttusarjan aloitti yritys, joka on yksi vanhimmista edelleen toiminnassa olevista yrityksistä Kokkolassa.

Antoisia lukuhetkiä yritystarinoiden parissa!