MAINOS

Hei paikallinen yrittäjä - oletko miettinyt vielä rahoitusvaihtoehtojasi

MAINOS -

Myytkö tuotteita tai palveluja toisille yrityksille? 

Saldo Finance tarjoaa uusia rahoitusvaihtoehtoja paikallisille yrittäjille. Nyt yritykseltä yrityksille myyvät voivat tarjota Saldo-luottoa yhtenä rahoitusvaihtoehtona ostajilleen.

Saldo Finance on 100 % kotimainen rahoitusalan yritys, jonka tavoitteena on tarjota vastuullista rahoituspalvelua sekä kuluttajille että yrityksille. Saldo Finance on panostanut jo vuodesta 2006 lähtien vastuullisen suomalaisen rahoitustekniikkansa kehittämiseen, edistyksellisen ja moniammatillisen tiiminsä voimin.

Kaupankäynti moninaistuu ja muuntuu teknologian kehityksen rinnalla. Saldo Financen edistyksellinen lainajärjestelmä takaa vastuullisen luoton ja tukee liiketoimintasi kasvamista, sekä kotimaisesti että ulkomailla.

Tiesitkö, että Saldo Finance tarjoaa nyt yrityksiltä yrityksille myyvien asiakkaille luottoa yhtenä maksuvaihtoehtona.

Näin Saldo Finance voi tarjota pienyrittäjille sekä keskisuurille yrityksille teknologisesti edistyksellisiä rahoituspalveluja, mukautuen ostajiesi muuttuviin tarpeisiin.

Rahoitusvaihtoehtoja paikallisille yrittäjille

Tuleeko osa liikevaihdostasi yritysmyynnin kautta?

Saldo Financen rahoituspalvelujen avulla B2B-yritykset voivat nyt tarjota Saldo-luottoa yhtenä rahoitusvaihtoehtona asiakkailleen. Tiesitkö, että yritysostajat valitsevat myös todennäköisemmin laskun tai luoton maksutavaksi.

Milloin viimeksi olet tarkistanut yrityksesi asiakkaille tarjoamat maksutavat? Voit tarjota yritysasiakkaille sujuvamman ostokokemuksen, kun maksuvaihtoehdoistasi löytyvät myös lasku- tai luottovaihtoehdot.

Saldo Finance tarjoaa uusia rahoitusvaihtoehtoja paikallisille yrittäjille, ja näin vastaa asiakkaiden muuntautuviin tarpeisiin ja vaatimuksiin.

Saldo Financen ohjelmoitu luotonantojärjestelmä mahdollistaa liiketoiminnan laajennettavuuden ja kannattavuuden lisäämisen, myös kansainvälisesti. Tämä vastuullinen järjestelmä takaa lainaa yksilöllisen tarpeen mukaan. Saldo Finance käyttää pohjana mittausjärjestelmää, jonka avulla tarkistetaan asiakkaan maksukyky ja taloudellinen asema.

Mutta mietityttääkö asiakkaille myönnetyistä laskuista -ja luottosaatavista johtuvat kustannukset tai maksusaatavat? Lue eteenpäin.

Yrityksille rahoitusta muuttuviin tarpeisiin

Yhä useampi ostaja tekee hankintansa verkon kautta. Onko palvelusi valmis asiakkaiden yksilöllisiä maksutapoja varten? Asiakasystävällinen ja yksinkertainen ostokokemus tuo asiakkaan takaisin myöhemminkin. 

Lisäksi selviydyt pienemmällä vaivalla ja edullisemmilla laskutuskuluilla. Yksinkertaiset maksutavat luovat luottamusta ja avaavat mahdollisuuksia useammille uusille asiakkaille.

Näin myös pienemmät tai vasta toimintaansa aloittelevat yritykset voivat saada mahdollisuuden maksaa luotolla tai laskulla. Osamaksun ansiosta voit tarjota ostajalle pidempää maksuaikaa Saldo Finance Saldo Luoton avulla - jopa 88 kuukautta, 29-399 euron kuukausierissä. 

Saldo Luotto takaa vapauden valita

Onko sinulla maksusaatavia asiakkailtasi tai yrityksen maksamattomia pakollisia kuluja? 

Tiesitkö, että Saldo Financen lainan avulla voit nyt tarjota luottoa yhtenä rahoitusvaihtoehtona asiakkaillesi ja olla huoletta siitä, että muut yrityksen kulut ja maksut jäävät maksamatta maksusaatavia odotellessa.

Luoton avulla yritykselläsi on aina ajankohtainen tieto olemassa olevasta rahoituksesta. Ja saat rahoitusta asiakkaillesi lähetettyjä laskuja tai ottamaa luottoa vastaan.

Saldo Luotto on vakuudeton 1000-10 000 euron kertaluotto. Lainan korko on 13,9-19,9 % ja todellinen vuosikorko 21,3-29,5 %. Luotonavausmaksua ei ole.

Saldo Luotto verkkohakemus on helppo täyttää millä tahansa laitteella ja voit saada luottoa heti lainahakemuksen täytettyäsi.