MAINOS

Lainavertailupalvelu paljastaa mistä löydät edullisimmat lainat

MAINOS - HALVINLAINA.FI -


Huolellinen lainavertailu ennen lainan hakemista voi säästää paljon rahaa ja et maksa lainasta liikaa. Netistä löydät yhä enemmän lainapalveluita, ja jos ajattelet nopeasti, voit kuvitella sen olevan hyvä asia. Mutta kun tarjonta on suuri, voi olla vaikea löytää edullisimpia lainoja verkosta.

Aloita lainan hakeminen täyttämällä hakulomake verkkosivustolla. Valitse haluamasi lainasumma ja takaisinmaksuaika, niin etsimme sinulle parhaan lainantarjoajan valitsemallesi summalle. Saat sitten lainatarjoukset suoraan parhaista mahdollisista palveluista, minkä jälkeen voit vertailla lainoja ja valita sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä tärkeämpää lainavertailu on. Koska mitä suurempi lainasumma, sitä suurempi vaikutus pienellä koronmuutoksella on sen kokonaiskustannuksiin.

Lainanantajien välinen kilpailu tarkoittaa laina-asiakkaalle edullisempia lainoja

Kilpailu luo monipuolisempaa tarjontaa ja alentaa hintoja. Kun kilpailua on riittävästi, hinnat tyypillisesti pysyvät kohtuullisella tasolla. Rahoitusyhtiöiden ja pankkien välinen kilpailu tarkoittaa, että kuluttajat saavat parempia tarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Tällöin korot pysyvät kohtuullisina. Lainanantajien ei ole välttämättä järkevää nostaa hintoja liikaa, koska terve kilpailu antaa kuluttajille enemmän mahdollisuuksia valita sopiva laina.

Luonnollisesti suuri lainatarjousten määrä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus saada lainaa halvemmalla. Jos hyväksyt vain yhden, kuten omalta pankiltasi saamasi lainatarjouksen, et välttämättä saa parasta mahdollista tarjousta.

Valtava valikoima eri lainoja parantaa lainanhakijan mahdollisuuksia löytää sopiva laina

Voit hakea lainatarjousta omasta pankistasi ja voit hakea lainaa myös lainat kilpailuttavalla alustalla. Kun vertailet lainoja, näet helposti, tarjoaako oma pankkisi paremman lainan pienemmällä korolla vai löydätkö edullisemman lainan esimerkiksi rahoitusyhtiöstä.

Lainojen vertailu voi auttaa sinua ymmärtämään millaisia tarjouksia voit yleensä saada. Jos et vertaile lainoja keskenään, saatat ajatella, että omasta pankistasi saamasi lainatarjoukset ovat hyviä ja edullisia, vaikka lainan korko ja hinta ovat itse asiassa melko korkeat. Vertailu paljastaa eron lainojen hinnoissa, joten sitä ei kannata jättää huomiotta lainaa haettaessa.

Lainojen koroissa on eroja

Pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainavertailujen ja lainatarjousten tekeminen on sinulle täysin ilmaista. Suosittelemme aina edullisinta lainaa, mutta jätämme lopullisen valinnan sinulle. Palvelujemme käyttäjänä päätät valita, mitä lainatarjouksia lopulta hyödynnät. Kun löydät oikean lainan, voit myös nostaa sen helposti ja nopeasti.

Esimerkiksi kodinkoneiden ostaminen, auton korjaus tai kesämökin remontti ovat asioita, joihin voi tarvita maksuaikaa tai lainarahaa. Myös auton, veneen tai moottoripyörän osto voidaan rahoittaa osittain tai kokonaan lainalla. Jokaisen lainaa harkitsevan kannattaa vertailla pankkien lainatarjouksia huolellisesti, sillä lainojen korot vaihtelevat suuresti. Edullisimmissa tapauksissa kulutusluottoa saa alle 5 %:lla ja kalleimmissa tapauksissa lainakorko nousee noin 20 %:iin.

Lainavertailu kannattaa etenkin suuremmissa lainoissa

Tylsät lainavertailut ja lainatarjousten haut on parasta jättää lainavertailupalvelun tehtäväksi. Lainanhakijan tehtävänä on täyttää yhteystiedot, tulo- ja menotiedot sekä mahdollisesti muut lainat lainavertailusivustoille. Lainavertailupalvelu kilpailuttaa ja vertailee lainatarjoukset. Lainanhakuun ei mene välttämättä viittä minuuttia kauempaa.

Myönnettävä lainasumma voi vaihdella merkittävästi eri lainanantajien välillä. Vakuudelliset lainahakemukset on yleensä helpompi saada hyväksytyiksi kuin vakuudettomat. Jokaisen lainanhakijan tulee valita henkilökohtaiseen taloustilanteeseen sopivin vaihtoehto.

Vakuudeton laina on yleensä 2 000 - 70 000 euroa. Suuremmat lainasummat vaativat tyypillisesti vakuuksia.

Todellinen vuosikorko kertoo lainan hinnan

Lainaa haettaessa hakijalle on lain mukaan aina ilmoitettava lainan todellinen hinta. Todellinen vuosikorko on helpoin tapa vertailla eri lainojen hintoja keskenään. Lainan hinta on henkilökohtainen.

Muista tarkistaa kaikki lainatarjousten mukana tulevat lomakkeet vähintään kerran ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Esimerkiksi asuntolainaa haettaessa kyseessä on usein lähes elinikäinen sopimus. Tässä tapauksessa pienetkin epämiellyttävät yllätykset voivat aiheuttaa suuria kuluja.

Lainan todellinen hinta selviää vain lainaa hakemalla

Jos tavoitteenasi on löytää edullisia kulutuslainoja jokapäiväisiin ostoksiin, voit vertailla esimerkiksi pankkien kulutusluottoja. Huomaa, että luotontarjoajien verkkosivuillaan julkaisemat hinnat ovat pitkälti vain suuntaa antavia. Tarkemmat henkilökohtaiset korot näet vain lainatarjouksista.

Monet pankit tarjoavat myös lainalaskureita verkkosivuillaan. Laskurin avulla voit arvioida lainan koron. Valitettavasti lainalaskurikaan ei voi antaa täydellistä vastausta koron selvittämiseen.

Toisaalta lainahakemuksen täyttäminen lainavertailupalvelussa on helppoa ja nopeaa. Vaikka lainahakemukset on helppo täyttää, täytä ne kuitenkin huolellisesti. Luotonantajat tarkastelevat kaikki hakemuksen tiedot.

Lainavertailun kuuluu olla aina ilmaista. Lainavertailu ei myöskään velvoita mitenkään - voit hylätä tai hyväksyä saamasi lainatarjoukset.

Ota lainaa maksukykysi mukaan

Lainaa vain sen verran rahaa mitä todella tarvitset. Liian monen lainan ottaminen voi tarjota tilapäistä helpotusta, mutta se voi olla kallista pitkällä aikavälillä.

Laske yhteen kaikki säännölliset kulut, kuten vuokra, osamaksut, puhelinlaskut, sähkö, vesi, internet, vakuutukset, harrastukset ja ruoka. Lisää myös tyypilliset satunnaiset kulut tähän arvioon. Älä ylitä kuluja lainaa hakiessa.

Lainavertailupalvelu tekee lainojen vertailusta vaivatonta. Hakija täyttää vaaditun lainasumman verkkosivuilla. Halvinlaina.fi hoitaa loput. Se vertailee ainoastaan luotettavien pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainoja.

Miten löytää paras lainavertailupalvelu

Ennen lainavertailua kannattaa tutustua vertailun perusteisiin. Vertailut ovat hyödyllisiä, kun ne ovat riittävän kattavia ja lainanhakija hakee henkilökohtaisia tarjouksia pankeilta tai rahoitusyhtiöiltä. Parhaat lainavertailupalvelut ovat asiakkaan puolella ja suosittelevat parasta mahdollista lainaa.

Lainojen hinnat voivat vaihdella suuresti eri lainanantajien välillä. Erot koroissa ja lainojen muissa kustannuksissa voivat olla merkittäviä. Vertailemalla lainoja huolellisesti ennen sopimuksen allekirjoittamista, voit säästää satoja tai jopa tuhansia euroja. Kun käytät aikaa lainojen vertailuun, näet selkeästi kaikki pankin tai rahoitusyhtiön lainalle asettamat ehdot. Lainavertailu perustuu aina luotettavien lainanantajien lainatarjouksiin. Luotettavan lainavertailupalvelun käyttäjänä voit olla varma, että löydät edullisimmat lainatarjoukset. Halvinlaina.fi vertailee kerralla jopa 40 eri lainanantajaa. Voit luottaa saavasi parhaan mahdollisen lainan.