perjantai 13.12.2019 | 00:30
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Sotkamo niukasti parempi Vetelin B-poikia – Vetelin pelit jatkuvat karsintaottelulla pääsystä puolivälieriin

Kari Lahti Perhonjokilaakso
Ma 12.8.2019 klo 09:20

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Lauantai-illan ottelulla ei sarjasijoituksiin ollut vaikutusta sillä Sotkamo oli varmistanut kolmannen sijan ja Veteli neljännen sijan omassa jatkosarjassan. Kävi ottelussa miten tahansa niin Vetelin pelit jatkuvat tulevana maanantaina karsintaottelussa pääsystä puolivälieriin. Veteli matkustaa maanantaina Raahen vieraaksi ja ottelun voittaja pääsee puolivälieriin, ottelun häviäjän pelit loppuvat siihen.

Vetelin ja Sotkamon välisessä ottelussa ei ihan hampaat irvessä pelattu ja varsinkin heittojen tarkkuus oli hakusessa. Ensimmäisessä jaksossa Veteli sai aikaiseksi kaksi juoksua Sotkamon neljää vastaan. Toisen Vetelin juoksun löi Miska Mortensen ja toinen tuli harhaheitolla.

Toisella jaksolla Sotkamo oli puoli peliä kuskin paikalla mutta lopussa Veteli tuli harhaheittojen avustuksella tasoihin. Sotkamo pääsi vielä lopussa yrittämään toisen jakson voittojuoksua mutta ei tällä kertaa onnistunut. Toinen jakso tasan 4-4 ja kun ensimmäinen jakso meni Sotkamolle 2-4, niin ottelu Sotkamolle 0-1.

Sotkamo sai illan kahdeksasta juoksusta kaksi harhaheitolla ja yhden vapaataipaleella. Veteli sai vielä enemmän apuja kun kuudesta juoksusta peräti neljä tuli harhaheitolla.

Vetelin palkinnot menivät Aleksi Lassilalle jonka vaihtolyönnit olivat tänään hienoa katseltavaa. Kakkospalkinto meni Perttu Ollille joka toi neljä Vetelin kuudesta juoksusta. Sotkamon palkitut olivat Konsta Saaranen ja Aatu Saastamoinen.

#