perjantai 6.8.2021 | 02:30
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Haluatko auttaa? – Perhonjokilaaksossa ilmestyy poikkeusolon päättymiseen saakka palsta, jossa voi ilmoittaa aputarjouksensa

Monet yksityiset, yhdistykset ja yhteisöt ovat tarttuneet toimeen ja tarjonneet koronaviruksen luoman poikkeustilan aikana apuaan toisille. Perhonjokilaakso julkaisee poikkeusolojen aikana palstaa, jossa avun tarjoajat voivat ilmoittaa itsestään.

Sanni Aho
Pe 27.3.2020 klo 09:20

Apua tarjolla -palsta ilmestyy printtilehdessä ja verkossa torstaisin. Palstalla yksityiset, yhdistykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa veloituksetta tarjoamastaan avusta.

Apu voi olla esimerkiksi kauppa- ja apteekkikäyntiä, keskusteluyhteyttä, takkapuiden tuomista, pihatöitä, korjauspalvelua, virtuaalista kahviseuraa, videoyhteydellä tapahtuvaa koulutusta tai muuta toimintaa, joka on korona-aikaan mahdollista. Yhteistä kaikelle on kuitenkin oltava se, että apua tarjotaan veloituksetta.

Palsta toimii kuten yhdistyksille tarkoitettu järjestöpalsta, joka on ilmestynyt Perhonjokilaakson toiseksi viimeisellä aukeamalla.

Materiaali Apua tarjolla -palstalle on lähetettävä tiistaisin klo 14 mennessä mieluiten sähköpostitse osoitteeseen konttori@perhonjokilaakso.fi.

Kerro viestissäsi, että ilmoitus on tarkoitettu Apua tarjolla -palstalle ja sisällytä viestiin seuraavat tiedot: kuka apua tarjoaa, millaista apua on tarjolla ja miten avun tarjoajaan saa yhteyden. Mikäli haluat, että ilmoitus on palstalla useamman viikon ajan (tai koko palstan julkaisun ajan), kerro sekin viestissäsi.

#