Lahjavinkit äidille Kokkolan seudulla

Äitienpäivä koittaa 12. toukokuuta, joten nyt on aika miettiä, miten omaa äitiä tai mummia on hyvä huomioida. Tässä alla vinkkejä äitienpäivälahjoiksi Kokkolan seudulla toimivilta yrityksiltä.

Hemmotteleva kasvohoito ihastuttaa

Tänä keväänä äitien suosikkilahja on Nicepisteen lahjakortti Hemmottelevaan Kasvohoitoon (100,-). Hoito sisältää pintapuhdistuksen, AHA-kuorinnan ja neutraloinnin, kulmakarvojen siistimisen, pitkän kasvohieronnan, ylellisen naamion ja rentouttavan hartia-decolleté -hieronnan.

Nicepisteessä ammattitaitoiset kosmetologit auttavat sinua valitsemaan täydellisen lahjan monipuolisten hoitojen valikoimasta. Lahjakortin voi totta kai ostaa myös valitsemalle summalle.

Kotisivuillamme kasvohoidoista laajemmin

Lahjakortit verkkokaupastamme

Nicepisteen Instagram- ja Facebook -sivut.

................

Isokukkaiset tuoksuvat ruusukulhot säväyttävät

Lindell Flowersin kukkakaupalla Kokkolassa muun muassa ruusujen kukoistus on parhaimmillaan juuri äitienpäivän alla. Yhdeksi lahjasuosikiksi povataan isokukkaista tuoksuvaa ruusukulhoa.

Asiantuntevien floristien niin halutessaan yksilöityjen toiveidenkin mukaisesti sidotut ihastuttavat leikkokukkakimput ovat varmasti mieluinen äitienpäivälahja.

Jos haluat antaa äidillesi vapauden valita, niin lahjakortti oikeuttaa vapaaavalintaisen kukkien tai kasvien hankintaan joko Heinolankaaren kukkakaupassa tai puutarhoilla Lahnakoskella (avautuu äitienpäivän jälkeen) tai Ähtävällä.

Lindell Flowersilla on myös ekukkatilauspalvelu eli voit tilata kukkakaupan kautta kuljetuksen toivottuun osoitteeseen.

Tutustu tarkemmin palveluihimme: www.lindellflowers.fi

………………………………

Caroline’s Alusasut -liikkeessä lahjakortit ovat suosittuja

Caroline’s Alusasut -liikkeen ylivoimaisesti suosituin äitienpäivälahja on lahjakortti liikkeeseen. Täten äiti saa valita kaupasta juuri haluamansa tuotteen.

Liikkeessä on juuri nyt muun muassa kauniita liivejä ihanissa kevään väreissä. Ihania yöasuja sekä kylpytakkeja 20 prosentin alennuksella.

Liikkeessä palveleva henkilökunta avustaa lahjan hankinnassa tai lahjakortilla ostettavan sopivan tuotteen löytymisessä. Tutustu tarkemmin.

Meillä on myös Facebook- ja Instagram-sivut, joissa esittelemme uutuuksia.

………………......

Hemmottelua ja hyvää oloa Fioresta

Kun kaipaat hetken aikaa itsellesi tai haluat ilahduttaa läheistäsi, anna lahjaksi elämys Kauneushoitola Fioresta.

Kauneushoitola Fiore on pieni, kaunis ja rauhallinen hoitola, joka sijaitsee aivan Kokkolan keskustan tuntumassa. Hoitojen lähtökohtana on kokonaisvaltaisuus, hemmottelu ja hyvä olo - tehokkuutta unohtamatta.

Fiore tarjoaa laajan valikoiman kauneus- ja hemmotteluhoitoja sekä laadukkaita ihonhoitotuotteita tukemaan ja hoitamaan ihon hyvinvointia ja kauneutta. Hoidoissa käytetään laadukasta ammattikosmetiikkaa, merkkeinä Sothys, Bion, Gernetic, Yumi lashes, X lash, Shellac ja uutuutena korealainen Hyeja.

Lahjakortin voit noutaa hoitolasta tai tilata helposti kauneushoitola Fioren verkkosivujen kautta. Lahjavinkkinä äidille esimerkiksi: kasvohoidot alk. 75€, jalkahoidot alk. 65€.

Kauneushoitola Fiore toimii Kokkolassa ns. Myllytalossa, Pitkänsillankatu 20:ssa. Tutustu tarkemmin palveluihin verkkosivuilta: https://kauneushoitolafiore.fi/

………………………………………

Kohti ihanaa pihaa Taimitaikureilta

Nauttiiko äitisi ihanalla pihalla olemisesta kauniiden kukkien ja kasvien ympäröimänä? Jos on näin, äitienpäivään hyviä lahjavinkkejä löydät Taimitaikureiden IhanaPiha-lehdestä.

Yksinä näyttävimpinä vaihtoehtoina on esimerkki omenapuut tai päärynäpuut. Näiden kukinto on todella ihastuttava ja myös satokautta kannattaa odottaa.

Toki Taimitaikureiden puutarhalla on myös perinteisimpiä äitienpäivälahjoja ruusuista lähtien. Taimitaikureilla on niin monivuotisia ruusutarhan kaunottaria kuin yksivuotisia ruukkuruusuja. Monet äidit tapaavat istuttaa äitienpäiväksi saamansa ruukkuruusun myöhemmin pihamaalle kukoistamaan.

Taimitaikureiden puutarhalla valikoima on näin alkukesällä parhaimmillaan.

Tutustu nettisivuihimme www.taimitaikurit.fi ja somessa olemme Facebookissa sekä Instagramissa.

………………….....

Suosituksemme äidille: Päivän piristys, Kevyet jalat ja Hellät kädet

Ecoharmonia suosittelee hankkimaan äidille Päivän piristys, Kevyet jalat tai Hellät kädet -hoitokokonaisuuksia tai yksilötuntina Kasvokoulua. Näiden hoitojen pituudet vaihtelevat 30 ja 75 minuutin välillä ja hinta on 40 euroa ja siitä ylöspäin. Kasvokoulun yksilötunti on nimensä mukaisesti tunnin mittainen ja se on arvoltaan 79 euroa.

Lahjakorttien myyntiä on arki-iltoina klo 20 asti ja lauantaina 11.5. klo 10-15. Soitathan ennakkoon!

Ecoharmonia on hyvinvointikeskus Kokkolan ytimessä Isollakadulla.

Tutustu tarkemmin muihin hoitovaihtoehtoihin sivuillamme: https://www.ecoharmonia.fi/

…………….......

Äidille Pentikin pyyhe tai ihana kylpytakki

Äitisi yllättyisi positiivisesti, jos äitienpäivän lahjapaketista löytyisi Pentikin laadukas pyyhe tai ihana kylpytakki. Kokkolan keskustassa Rantakadulla toimivassa Putiikki Saunan Hengestä myös Saaren Taika -tuotteet.

Olemme virallinen Pentik-jälleenmyyjä.

Tutustu tarkemmin verkkosivuillamme: https://www.saunanhenki.fi/

.......................

Osteopatialla kokonaisvaltaista terapiaa - lahjakortilla äidille

Osteopatia on kokonaisvaltainen manuaalinen terapia, joka hoitaa ja ehkäisee kehon kiputiloja. Osteopatialla voidaan helpottaa lihajännitystä, liikkuvuutta ja kivun aiheuttamia toiminnallisia ongelmia.

Lahjavinkkinä äidille Fysio-Keskuksesta: Lahjakortilla osteopatiakäynti äitienpäivätarjouksena 65€.

Hoito sopii kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Hoidosta voi saada apua

- selkävaivoihin, si-nivelvaivat

- niska- ja hartiaseudun vaivoihin

- nivelkipuihin

- stressiin

- synnytyksestä palautumiseen

- vauvojen itkuisuus ja uniongelmat

- sekä yleisesti terveyden ylläpitämiseen.

Fysio-Keskus, paikallinen pienyritys tarjoaa kuntoutusta- ja fysioterapiaa vuodesta 2002. Fysio-keskukselle käy myös e-passi, edenred ja smartum maksuvaihtoehdoiksi.

Tutustu tarkemmin: www.fysio-keskus.com