tiistai 4.8.2020 | 08:33
Sää nyt
°
m/s
  ° m/s
Sääsivulle »
Uutiset

Kajastus konsertoi Halsuan kirkossa – Hengelliset kappaleet kuorolaisten omia sovituksia

Pe 15.11.2019 klo 10:00 | päivitetty pe 10:03

Olet lukenut 1/5 ilmaista artikkelia.

Keskellä marraskuun pimeyttä Lauluryhmä Kajastuksen konsertti saa jatkoa Halsuan kirkossa. Konsertissa kuullaan monipuolisesti hengellisiä kappaleita, joista yksi on Jenni Myllymäen säveltämä ja sanoittama, sekä yksi englanninkielisestä kappaleesta Ilona Teirikankaan ja Minna Lempiälän suomentama versio. Kaikki sovitukset ovat Kajastuksen omia. Ovilla on mahdollisuus jättää vapaaehtoinen kolehtiraha, joka käytetään Kajastuksen tulevan levyprojektin tukemiseen. Kajastus konsertoi tulevan vuoden aikana muillakin paikkakunnilla.

Hengellisiä lauluja kuunnellen on hyvä levähtää arjen touhuista ja kiireistä. Lauluilla on ryhmän saaman palautteen mukaan hoitava ja koskettava vaikutus.

– Uskomme, että Jumala itse on läsnä tilaisuudessa henkensä kautta ja pääsee laulujen kautta koskettamaan ihmisen sisintä. Konserttiin voi siis tulla myös etsimään yhteyttä Jumalaan, tai sitten ihan vain rauhoittumaan, sanoo Ilona Teirikangas.

Lauluryhmä Kajastuksessa laulavat ja soittavat Teirikankaan lisäksi Jenni Myllymäki, Marianne Leskinen, Sari Salo ja Anne Kauppinen.

Ilon lähteen luo - Lauluryhmä Kajastuksen konsertti Halsuan kirkossa sunnuntaina 17.11.

#